Habus Kızlar kızım oluyormuş 😭 12. Haftada belli oldu. Aşırı duygusal, mutlu, heyecanlıyım. Doktor çok kesin konuştu ama değişmez diye düşünüyorum 🙏
Denzk Habus maşallah bende 12.haftada öğrendim değişmedi şimdi 30 haftalık oldum herşeyi hazır cicili bicili iyiki kızım oluyor
Yildizparlak Habus çok sevindim senin adına sende kiz istiyordun galiba hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Minnacksevdack Habus başlıktaki ağlama işaretini görüp sinirlenerek girdim 😂😂 meğer mutluluk gözyaşlarınmış 🙊 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
turmeric İlk başlığı görünce kızınız oluyor diye üzüldünüz zannettim 🤭 maaşallah 🧿 sağlıkla kavuşun inşallah. 🙏🏻
Habus turmeric yaa olur mu benim hep hayalimdi kız çocuğu ama erkek hissediyordum. Doktor kız diyince çok sevindim 😍😍😍
Habus Yildizparlak diğer yerden yazacaktım ben de sana 🙈 evet kız istiyordum Amin hepimize inşallah 😍
Yildizparlak Habus çok mutlu oldum.senin adına bakalım.insallah bizimki de bir tahmin yapar bende erkek olmasını çok istiyorum ama.nasip.
Habus Yildizparlak doktordan çıkınca bana yazar mısın. Merak ediyorum iyi mi diye 🙏 benim de 2 gün geriye atmış bu arada normalde 5 gün öndeydi, şu an 3 gün önde. Yavaş yavaş haftasına uyacak demek ki. Vişne suyu içtim ben girmeden hopluyordu içerde 😂😂 iyidir senin minnoş da eminim. 😍
Yildizparlak Habus çok sağol canım benim ben daha sıra bekliyorum.yogun bugün biraz çıkınca tabiki yazarım.
Yildizparlak Habus canım.ciktim.simdi kontrolden herşey yolundaymis bı sıkıntı yok dedi cinsiyet olarak da kız tahmin ediyorum dedi
Habus Yildizparlak yaa çok şükür çok sevindim 🙏 bundan sonra belirtisiz, rahat bir hamilelik bizi bekliyor demek ki 😂 sağlıkla gelsin minnoş 😍
Yildizparlak Habus sağol canım.bana kesin falan demedi yüzdelik de kullanmadı ama.joker hakkım.kizdan yana dedi bakalım.bir sonraki kontrolde netleşir herhalde
Skdinc Habus Maşallah Subhanallah 🧿 Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Tecrübeli doktorlar bilebiliyor ama burada cinsiyet değişeni okuyoruz. Acele etmeyin alışveriş için. 💕
Habus Skdinc Amin Allah razı olsun 😍 aynen bir ay daha bekleyeceğim alışveriş için ama yine de mutlu oluyor insan 😍