Merveiz Kızlar bebek bakım çantası yerine sırt çantam var onu kullansam nasıl olur acaba kullanışlı olur mu? Spor sırt çantaları var ya onlardan biraz büyük sanki standart bebek bakım çantalarına göre
Fatma011 Merveiz bence bir problem olmaz normal sırt çantalarınında içi gayet geniş bu zamanlarda bebek eşyaları bana göre fazla abartılıyor….
Drkmls Merveiz bende ilk bebeğimde bakım çantası almadım en iyisi sırt çantası hem sonrada kullanabilirsin
mrs_elisah Merveiz bende bebek bakım çantası almıştım ama bir süre sonra normal sırt çantasına döndüm. Daha güzel görünüyor ve daha kullanışlı
Merveiz Fatma011 teşekkür ederim umarım sıkıntı yasamam dediğiniz gibi fazla abartılıyor o kadar özel ki herşey insan aacaba mi diyor elindekini değerlendireceği zaman
Fatma011 Merveiz bebek çantasının fazladan 2 3 gözü var 🤣 o kadar şeyi ben ne yapayım çantada uzak bir yere gitmiyorsam bi biberon mama alt açma örtüsü bez ıslak mendil öbür zıvır bir kaç malzeme yeter diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
nesenese Birsey olmaz canım geniş çantanı kullanabilirsin ☺️ bende ilk bebegimde kendi cantami kullandım o zmaan yoktu bu Bebek çantaları ☺️ bi sorunda yasamadim simdi ikinciye hamileyim buna alicam ama bi tane☺️