Aselbuglem Kızlar merhaba 28 haftalik hamilelikten sonra hangi testler yapılıyor bugün doktora gittik bidaha ne zaman gelin de demedi tecrübeli anneler ne zaman gidelim birdaha ve hangi testler yapılacak 28 den sonra?
Tgcbyrm Aselbuglem sanırım kan uyuşmazlığı varsa onun testi yapılıyor başka test kalmadı 32 den sonrada nst bağlanıyor
Meri3220 Aselbuglem bende 29.haftada gittim valla bana da şu gün gel falan demedi bende kendi kendime 1 ay sonra gideceğim herhalde diye düşündüm tam 34.haftada gidicem Allah izin verirse 🤗
Deletedmom727271 28den sonra rutin bir test yok. doktorunuz kan almak isterse o ayrı tabi 😊 bişi demediyse 1 ay sonra gideceksinizdir normal olarak 🍃 ben en son 28 haftalık gittim doktorum 31de gel dedi nst ye başlıcaz mesela
Aselbuglem Deletedmom727271 artık az zaman kaliyo ya insan panikliyor :)) teşekkür ederim cevap için nst 31 de mi başlıyormuş
Deletedmom727271 Aselbuglem nst için doktordan doktora değişiyor canım bazı doktorlar 31de başlar bazıları 35de doktorunuza bağlı 😊😊 benim sezaryen kesin olacağı için erkenden başladık olurda açılma sancı vs olursa diye 😊😊
Gzm-- Bende en son 28 de gittim 1ay sonra gel dedi.32 de zrn calisamaz raporu alicam.ama test vs sanirim yok