Elis_Elya26 Kızlar 17 haftalık 4 günlük hamileyim bebeğimi hissetmiyorum acaba nasl hissedebilirim onu tatlı yiyince diyorlar ama acaba doğru mu
Yigitinannesiyim Elis_Elya26 Bende kafama çok takıyordum o haftalarda ama normalmiş ben 20. Haftamda ancak hissettim
Sehenz Elis_Elya26 aramızda tam 1 gün var 😂 bebiş tüm vücudunu hareket ettirince sanki senin dışında karın kaslarını hareket ettiren başka birşey varmış gibi hissettim ben ilk
Gul1998___ Elis_Elya26 kafana takma benm 18 hafda bitecek his etmiyorm bi kere karncaalanma gibi bisey his etdim ama doktordaydm hersey iyiydi sukur ilk gebelklerde 20.lerde falan his ediliyo
moom222 Elis_Elya26 20 haftamdayim daha 19 +2 de azcik bişey oldu cumadoktor randevum var merak etme cnm akisina brak stres yapınca oda hisseder bu sefer sen hareketini hissedemezsin
Sehenz Elis_Elya26 kasları güçlendikçe tekme kol hissederiz zamanla şuanlarda daha çok tüm vücudunu oynatınca hissederiz bir de annenin karın kas yapısı da çok önemliymiş güçlüyse kasların o kası geçip hissetmek daha zorlaşıyo karın büyüdükçe kas yapısı da seyreliyo öyle daha kolay hissediliyo
hukukcuanne_06 Benim de 17+2. Dün akşam tatlı yedim uzanıp tv izliyorum karnım kıpır kıpırdı aslında çok tavsiye etmem ama yere oturup biraz öne eğilip karnıma baskı uyguladığımda da kıpırtılar hissediyorum
Ball1903 Kızlar herhangi bir ağrınız oluyor mu ? Bir de aradan kasilip karşınızda yumruk gibi bir şey hissediyor musunuz uyanınca 20 sn falan sürüyor