ebrue Ben 5+2 haftalık gebeyim doktorum sabah kesenin 6+4 haftalık olduğunu söyledi kafam karıştı bide kese etrafında kanama var dedi yerleşme kanaması Veya düşük tehlikesi olabilir dedi basına gelen var mı
Cnsgkc ebrue Benim olmuştu canım 2 hafta kullandım geçti sonra. Dinlen bolca ilacı da aksatma geçer inşallah
Black00 Cnsgkc bende kullanıyorum bende de bişey kalmadı umarım bana da bıraktırır 🙄baş dönmem çok oluyor
Cnsgkc Black00 Beni mahvetmişti allahtan günde 1 taneydi gece tam uyumak üzereyken içiyordum bayılacak gibi sarhoş gibi oluyordum
Cnsgkc ebrue kanama alanı gördüyse kahverengi akıntı gibi gelebilir canım benim kahverengi akıntı vardı alttan bakınca da kanama alanı gördü kese etrafında. 2 haftada geçti
Cnsgkc Black00 Fitil olarak kullandırmak istemedi sanırım fitil olarak kullansan yan etkisi yok. Sen sor öyle kullansam diye doktora
Cnsgkc ebrue ben o zaman ağızdan alıyordum beni mahvediyordu şimdi de kullanıyorum vajinal alıyorum hiç yan etki yok çok rahat
ebrue Cnsgkc ben direk vajinadan aldım suan ilk defa ilk başta biraz zorlandım tam yerleştiremedim sanki gitmemişti yani Ne kadar içeri gidiyor tam olarak doktorum da Birsey demedi
Cybill ebrue Progestanı fitil olarak alınca 20-30 dakika kadar uzanın bazen bir miktarı geri gelir ,vidrardada parçalarını görürsünüz , olabilir korkmayın , ben 21+ 2 deyim halen kullaniyorum , bazen hamileligin ilerleyen dönemine kadar kullanılıyormuş
Cnsgkc ebrue Uzun ucundan yerleştir canım iyice ittirebildiğin kadar ittir. 1 saat falan kalkmamaya çalışıyorum ben sonra. Ama yine de bir kısmı geliyor doktora söyledim sorun değil dedi etkisi oluyormuş
Cybill Cnsgkc ben tüpbebek tedavisi ile ikize hamile kaldım, aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum ,halen devam ediyorum .