Fatma-onal ecemsmom ay inşallah benimde güzel geçer eşim ağırlaşırsın tatilden keyif alamazsın diye söyleniyor ama bilemiyorum 😅
erdem_agah Fatma-onal ben olsam denizde yüzerdm ki hamileyken gittigimizde öyle yapmıştım ama havuza girecegimi hiç sanmıyorum temizliginden de emin olunabilir mi bilmiyorum bir sürü insanin girdiği bir havuz olacak netice de. ne kadar temiz olur tartışılır.
minikkminik Fatma-onal evet o açıdan riskli diyorlar ama ben denizden havuzdan sonra falan vücudumu yıkadım ıslak mayoyla kalmadım falan çok uzun süreler ,birazcık dikkat ettim sadece bi şey olmamıştı şükür sizde dikkat ederseniz olmaz inşallah bi şey
Novaa Fatma-onal Bodrum’un denizi mayıs sonu biraz serin olabilir tabii. Antalya veya Kaş daha sıcak olur. Biz de haziran ortasında bodrum a gideceğiz.
Fatma-onal Novaa Haziran ortasında fiyatlar biraz daha fazla baktığım otelde siz hangi oteli tercih edeceksiniz
ecemsmom Fatma-onal yok canım daha erken ağırlaşmaya zaten kendini ağır olurum diye şartlama sakın ☺️ Ben hep yüzdüm gezdim ☺️
Ikram2020 Fatma-onal hijyenik bi yer olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız ben ilk hamileliğimde defalarca gittim hiç bi sıkıntı da olmadı tabiii ki doktorunuza da danışın.. 2. Hamileliğim bizde tatil planları yapıyoruz nasipse bizde gitmeyi düşünüyoruz 🌼
Sumiire Fatma-onal ben 5 yıldızlı otelin havuzunda ortakulak iltihabı olmuştum Ozaman hamile değildim ama birdaha havuza girmeye tövbe ettim ilaclıyolar ama devirdaim olmadıgı için hiç hijyenik değil enfeksiyon kapma riski çok yüksek 🤢