Ozlemmozgur Kızlar İpek Şura ve Zeynep Meva arasında çok kararsız kaldım ve on gün sonra doğumum var sizce hangisi hoş ben ikisinide çok beğeniyorum anlamlarıda çok güzel ama zeyneplerde fena oluyormuş bilemedim🤦♀️
hukukcuanne_06 Ozlemmozgur yok ya ne fenalığı🙂 benim çok yakın arkadaşlarım Zeynep çok tatlılar. Yeğenlerim var biraz hareketli çocuklardı ama büyüyünce tatlı hanım hanım oldulat benim hayatımda sevmediğim bi Zeynep yok sanırım😅 ay Gülce düşünmesem Zeynep Meva on numara isim kesin öyle koyardım😅
Kbrkrt Ozlemmozgur Zeynep meva güzel fakat son dönem çok popüler herkeste var çocuğunuz okula başladığında emin olun birkaç tane kesin olur aynı sınıfta.. şahsen herkeste çok olanı aşırı moda olanı sevmem İpek şura daha iyi sanki 👍
Ozlemmozgur hukukcuanne_06 yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim haftaya pazartesi doğuma gircem kararsızlığım yüzünden isimli tulum vs hiç birşeyde yaptıramadım😂 oysaki oğluma aylar öncesinde hazırlamıştım
hukukcuanne_06 Ozlemmozgur olur öylr:) yenidoğan tulumu değil 3 aylık için falan yaptırırsınız ne olacak🙂
Mommyandbaby Zeynep meva 😇 ben de zeynep erva veya zeynep ela koymayi dusunuyorum ama coook kararsizim netlestiremedik hala faha cok var gerci ama ilk begendigimiz isimlerden sonra baska isimler hosumuza gitmiyor 😃
Ozlemmozgur Mommyandbaby evet öyle oluyo ilk ne hoşuna gidiyorsa sonrası ne olursa olsun beğenmiyorsun benim gibi son ana kadar kalmada canım doğurcam hala net değil😂🤦♀️