Nurerdogan caglademir amin teşekkürler canım benim rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah 💞💞
karahanzynep Nurerdogan masallah nazar degmesin Insallah hayirlisiyla saglikla kavusuruz bebislerimize
Nesliasel Nurerdogan okurken çok duygulandım 💕 maşAllah size ve bebeğinize Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin bıdığınızı 😻 bu arada sizde osmaniyede oturuyorsunuz sanırım bir ara denk gelmişti bende osmaniyedeyim eşimin görevi ile burdayız ☺️
Nurerdogan Nesliasel eyup sultan tarafı canım benm sen ne tarafta oturuyorsun eşin askeri personrlmi😊😊
Nurerdogan Nesliasel benim eşimde jöh rabbim korusun sunan da maraşta dış görevde 15 gun yok maalesef doğumumada 24 gün kaldı ama sezeryan olucagım için eşimin doğum sırasında yanımda olmayabilir malesef😔 bu arada hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Nesliasel Nurerdogan aminnnn canım Allah korusun onları inşAllah yanında olabilir Doğumda 🙏🏻 Ben park hastahanesi Ferhat Çetin’e gidiyorum ☺️
Bulutesra Nurerdogan çok güzel bir hikaye mutlu son 💓🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim sizin için ol demiş ne büyük güzellik maşallah size 🤲🏻