Nananusha kizlar tum bebek uygulamali 280 gun hesapiyladir. buda 9 ay 10 gun yapar. 41 42 hafta. ve biz gunumuzu buna gore dusunuyoruz. ama 36 haftadan sonra her an dogum olursa artik normal sayiliyo. kafami karistiran sey. 7 ay kacinci haftaada bitiyo ve muhtemelen dogum tarihiyle doktor tarihleri arasindaki fark ne kadar suruyo? hafta larin ay detayida kafami karistirdi.
queenz canım 30 hafta 7 aylık oluyor 33 hafta 7 ay 3 günlük 34+2 8 aylık 35 hafta 8 ay 5 günlük 36 hafta 8 ay 12 günlük 38+4 9 aylık 39 9 ay 3 günlük 40 9 ay 10 günlük
queenz Ceydadefne1 Canım listenin dogrusu bu hesaplarsan bile bu hesap cıkıyor. Yurtdışında yaşıyorum doktorum verdi listeyi
Ceydadefne1 queenz hmm dogrudur canim banada biri dedi bende haftayi soyluyorum doktor bana ay olarak gitme dedi her ay 28 cekmiyo sonucta soran olursa hafta olarak soylersin dedi
queenz Esen Evet onu yanlış yazmışım listede de 7 21 gün yazıyor. Olabilir tatlım zahmet edip listeliorum yanlış yazılabiliolr önemli olan düzeltmek! cok kusursuz hatasız yazabilceksen sahne senin 😉🙊