Aytiii erkek düşündüyüm için erkek ismi bulmuştum, kız ismine bi türlü karar veremiyorum..önereceginiz isimleri ve anlamlarını yazalım🎀
Aytiii -Rapunzel- inşallah canım🌸 bende en çok Asyayı beyenşyorum eşimle benim Baş Harifkeri birde AS
-Rapunzel- Aytiii Baş harflerinize de uyumluymuş 😂 Bence de Asya çok hoş ya 😍 Sağlıklı olsunlar da öncelik içine sinen ismi koyarsın inşallah canım
Aytiii -Rapunzel- Allah razı olsun canım. Yalnız bir sorun var: eşim diyor kuranda geçmiyor bu isim🤦🏻♀️
hukukcuanne_06 Aytiii ismin kuranda geçmesi zorunlu değil ki. Zeynep ismi de kuranda geçmiyor ama dinimizde güzel yeri var. Anlamı kötü olmadıkça istediğiniz ismi koyun inşallah kardeşim. 🥰 Bu seçeneklerde en çok Zeynep i seviyorum ben🙂
-Rapunzel- Aytiii Senden de Allah razı olsun canım 😍 Kur’an da geçmediğini ben de öğrenince üzülmüştüm kafama takılmıştı açıkçası ama anlamı iyi olunca sorun olmuyormuş sanırım. Çok seviyorum bu ismi de vazgeçemiyorum da ☺️
Aytiii hukukcuanne_06 eşimde Zeynep ismini seviyor Peygamberimizin s.a.s Torunun ismi diye ama haklısınız o isimde geçmiyor Kuranda..nasıl ikna etsem Asya ismine acaba))🤷♀️
hukukcuanne_06 Aytiii iki isme karşı değilseniz ikisini de koyun :)) ya da kura çekin ama siz Asya’yı çok istiyosunuz sanırım:) biz Gülce düşünüyoruz ama dini açıdan yeri de olan bi ismi de olsun istediğimiz için önüne Zeynep koyacağız sanırım biraz uzun olacak ya hayırlısı 😅
gorky Nare ismini çok seviyorum . Nare isminin anlamı “güç, direnç sahibi” şeklindedir. Ancak kelimenin diğer anlamı nar “ateş” kökünden gelmektedir ve “ateş gibi” anlamı taşır.