poyrazinannesi1 Neyse ki kayınbabanızın adı Ömer’miş, güzel bir isim. Benimki Gürbüz, oğlumun ilk ismi Gürbüz olacak ben nerelere gideyim 😀😀🤕🤕
Aslaninannesi01 mavi01_ Ömer çok güzel bir isim ben evlenmeden önce hep oğlum olursa adını ömer koyacağım diyordum kayınbabamın adıda Ömer herkes kayınbaba adı koydun diyor ama bn önceden beri hep Ömer istyrdm Ömer Poyraz oğlumun adı size tavsiyem Ömer Asaf yada Ömer Halis koymayın ilerde çok fazla aynı isim olcak
RaYaRY Aslaninannesi01 bende evlenmeden önce oğlum olursa Ömer ismini koyucam diyordum rabbim nasip etti oğlum oluyor adını Ömer koyucam ama tek isim olarak♥️
Aslaninannesi01 RaYaRY kayınbaba adı olmasa bnde tek koyacaktım aynı isim aynı soyad sevmiyorum aile içinde o yüzden poyraz ismini ekledik
poyrazinannesi1 Mavininbiri eşim bebekken babası vefat etmiş, tek hayali babasının adını koymaktı. 😔 Ne yaptıysam vazgeçiremedim…
meltemkumsal16 mavi01_ kuzenimin oğlunun adi Ömer Deniz Ömer ismini denizle kullanınca kulağıma hoş gelmişti hatta Ömer ismi birinin adı mı diye sordum hoşuna gittiği için koymustu