Ccanann dış gebelik için biraz erken 7-8. Haftalarda kan değerlerin normal artıyor ama rahim içinde kese görünmüyorsa kese tüplere yerleşmişse dış gebelik deniyor sizin daha çok erken olduğu için şu aşamada rahimde de kese görünmeye bilir yani normal gebelikte olsa dış gebelikte olsu bu haftada kese görünmez 6. Haftadan sonra belirgin görülür. 5. Haftada çok zor görülüyor siz iyiyseniz bence sabrınızda varsa sabredebiliyorsanız 7+3 de falan gidin doktora 😊
Şahsen ben hemşireyim ve gebe kaldığım dönemde bir kadın doğum doktorunun yanında çalışıyordum 5. Haftada doktor bakalım dedi baktı keseyi göremedi 5+4 falandı minicik nokta gördü 6. Haftada o keseyi biraz daha büyümüş gördü ama ben her gün dahada stres oluyordum kalp atışı hala niye olmadı diye sabırsızlıktan 6. Haftada ordan ayrıldım kısa süreli bir destek için gitmiştim 7,5 haftalık ılana kadar gitmicem dedim ve öyle yaptım 7+4 de gittim direk kalp atışını duyduk eğer kadın doğumcunun yanında çalışmasaydım ben 7. Haftaya kadar hiç baktırmazdım boşa stres çünkü