Deletedmom7373700 Anne9283 doktorum bana içme demişti. 5 haftalık olduk henüz. Gittiğimde daha keseyi görüp evet hamilesin bile demedi. Ama kola gibi şeyleri ve kahveyi yasakladı. İçme dedi. Bence tüketmeyin. Çok dayanılmayacak kadar istiyorsa da canınız azıcık içip bırakın.
La_le Anne9283 ben arada içiyorum ama eşimle çok kavga ediyoruz kola yüzünden biri bebeğe zararlı demiş yarım bardaktan öteye vermiyor bende gizli alıyorum içiyorum 😅😔
2kedi2bebek Anne9283 hamilelikten önce her yemekte içerdim hamilelikte bir midem bulantı anlatamam içemiyorum ama çok özlüyorum 😢
Nilufar_1996 9 ay içtim 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 doğurdum hiç içemiyorum canım çekiyor bebeğe Felaket gaz yapıyor 🤦🏻♀️
pinarpi İlk 3 ay zararlı olan her şeyden uzak durdum sonra saldım 🙈 şu an çok sık olmamakla birlikte yemeklerle 1 bardak içiyorum. Ama bir ara midem çok rahatsızdı biraz iyi geldiğini düşündüğüm için 2 günde 1 lt bitirdiğim oldu 😬😬
Anne9283 pinarpi bende ilk 3 ay çocuk anneden beslenmiyo sonrasında anneden besleniyo diye duymuştum eğer öyleyse sonra içmek daha zararlı değil mii 🙄😂
Huzurrr_13 Anne9283 ben canım çok çekiyor içemiyorum doktorum bir tek bana mı yasakladı bebek doğdunda sürekli ağlar mış bide sinir yapıyormuş bende içmedim ama kola başlığı görünce ağzım sulandı 😋😂
Anne9283 Huzurrr_13 evet ya bide yaz geliyo sıcakta ben hep kola içerdim şimdi de canım çok istiyo :)
sherwoodTR Huzurrr_13 doktorum bana da yasakladı. İçinde felaket kafein var kesinlikle içmeyeceksin dedi.
Eda_Esen Anne9283 Sn başlarda içiyordum yalvarıyordum eşime bi yarım bardak daha diye sonra baktı eşim olmuyor almadı kola bi kaç ay eve kendi de içmedi sonradan da hevesim kırıldı geçti şimdi ben alıp dolaba koyuyorum eşim içer diye o içip bitirene kadar içmiyorum ayda bi iki bardak belki