Aseltos9 https://www.e-bebek.com/baby-plus-naturel-sepet-bebek-besik-p-byp-tbp01org Bu beşiği alan ya da kullanan var mı arkadaşlar ? 🥰
Asel2520 Aseltos9 aynısından bizde almıştık ama sadece 15 gün filan kullandık park yatağa geçtik ondada 1.5 yaşına kadar yattı mecbur odasına geçirdim kardeşi olunca park yatakta yatacak şimdi odasındaki karyolada uyuyor meleğim
Melos12 Aseltos9 canım hiç kullanışlı değil biz sevemedik annem hediye anne yanı alıcaktı ben bunu aldırmıştım ama oğlum 1 gün bile içinde yatmak istemedi ve çok yer kaplıyor bence anne yanı tarzlarına felan bak derim hiç kullanışlı değil
Aseltos9 Asel2520 kızım 1,5 yaşında nasipse 1 aya oğlum olacak kızıma oda aldık montessori yatağı var fakat çok deli uyuyor korkuyorum mecbur biraz daha park beşiğinde yatıracağım kızımı o yüzden oğlum için böyle 6 ay falan kullanmalık bi beşik arıyorum 🥺
Aseltos9 Melos12 yatağımın yanı anne yani için uygun değil canım park beşik var odam dar ve cok zor geçiyoruz yanından 6 ay falan kullanmalık bi beşik bakıyorum 🥺
gizzzy35 Aseltos9 Bende bir benzeri var aynı model olarak. Arkadaşım 1.5 yaşına kadar rahat kullanmış. Bende tercih ettim. Bakalım henüz doğurmadım. İnşallah rahat ederim 🥰
Ebruakbyrm Aseltos9 bende dün aldım daha içi baya geniş her satıcının boyutu farklı heralde kiracı olduğum için oda yapamıcam kimse de bu beşiğe kullanışlı demedi ben de geçici bir süre için aldım ve sıfır almaya hiç herek yok 150 liraya aldık kullanamasamda hayrıma başkasına veririm içim acımaz en azından sizde öyle yapın derim☺️
Seldaapk Aseltos9 kızım 7 aylık olana kadar kulladik biz aynisini kendisi dönmeye başlayınca güvenlik açısından farklı beşik aldık.imkaniniz varsa anne yani olanları tercih edin bence daha kullanışlı oluyor sanki.
Sonyy Bunların anne yanı olanları var naturel tahtadan onlardanalın hem yatağınızın yanına çekersiniz ve bebeği sürekli görürsünüz