Gamze__79 M_kemal evet çok şirin olmus Bende böyle beşiğin oldugu duvara yapıstıracam ama doguma yakın yapıstırırım ben bir yandanda bır an once yspıstırmsk için sabırsızlanıyorum 🙈
Busoo M_kemal bende böyle yaptım renkleri farklı ve her duvara yaptım çok tatlı oluyor sizinkide çok güzel olmuş :)
M_kemal mink0307 Trendyoldan aldık. Bir duvar için iki paket aldık ancak yetti. https://ty.gl/h8g335qqwa
Ruveyda_baskapan Biz 1 sene oda yapmıyoruz , 1 yaşına kadar bizim odamızda olacak. 1 yaşında odası ve fotoğraf çekimini yaptıracağım kuzumun❤️
CaliiKusu Meryjane Kesinlikle katılıyorum, bende sadece şifonyer ve gardırop aldık. Zaten anne yanı yatağı var, kullanmıcağı yere oda yapmak yerine ihtiyacını almak daha mantıklı
ecemsmom Efemom2 çok teşekkür ederim canım yenilenir alırsınız inşallah çok toz da olmuyor keşke diyorum kendi odama da ikeadan alsaymışım böyle şeyleri sonraya artık ☺️
sedefyrs1101 Ben duvara yıldızlar çizdim, ayıcık çizdim,ismini yazdım çok hoş oldu 🥰 Tabi şuan kullanamıyor seneye kullanıcak😇
gul06_ SimgeTuna ek gida alisverisinidemi smdiden yaptin canim adadass maglum hersey zamlaniyor gun gectikce 🤣🤣🤣