Aseltos9 Fatma011 merhaba beşiği nerden aldınız acaba bende bu beşikten bakıyorum memnun musunuz ? 🥰🙈
Wera Meryjane okadar doğru bir kararki beşiği saten yatağın yanında olacak ilerleyen yaşında almak daha mantıklı hamilelik saten zor bide bu süreçte oda beğen düz temizle uğraş
YeninesilAnne Ormanmeyveli yalnız değilsin bacım 😅 evim müsait olmasına rağmen yapamadım. Tayin ha çıktı ha çıkacak diye. Ama artık yapmayı düşünüyorum çocuğum 3 buçuk yaşını geçti ikinci de gelmek üzere 🤭
Meryjane neval270071 yaaa :) amannn çıktıgı gibi oda soracak değil ya .. bazıları prenses gibi çiçek böcek sevio bazı çocuklar salatalık balkabagı karakterini anlayana kadar yok:))
UmutveAnnesii neval270071 teşekkürler cicihalitasarim dan yaptırdım biraz ölçüsünü küçük vermişim ama olsun 🙈🙂
Zehrainci Malesef hayat çok pahalli şuan oda falan yapamayacaz:( ilerleyen zamanlarda belki kısmet olur
Ba_momss Meryjane bizde beşiğini odamıza koyduk ama beşikte yatmiyo benimle yatakta yatiyo babayı oturma odasına attı 😂😂 odasında sadece dolabı var ıvır zıvır şeyler var şu an daha sonra düzenleyeceğiz
Meryjane Ba_momss yaaaa:))) bizim ev çok katlı iki katta yatak ve yatak yanı beşik var büyüsün komple çatı katını oyun ve bebek odası yapacam yuvarlansın dursun:)) önce içinden ne çıkacak onu görim diorum benim gibi premses mi babası gibi goril mi :)
Efemom2 ecemsmom teşekkür ederim ikilikere bakıyodm ama buda çok güzel durmuş hoşuma gitti bunada bakıym bi 🥰
Fatma011 Oguzhanberraselina https://mutluresim.com/ Bu linki açın resim yükleye basın yüklendikten sonra aşağıya link geliyor kopyalayın 🌸
Hasretim16 Valla hiç süslemedim sadece dolabını beşiğini ve ilerde uğraşmayım diye bazasını falan aldım gerekli şeyleri yani 😮💨 bi de süs eşyasına para veremicem zaten herşey ateş pahası 😮💨😮💨
N_3637 Esrasenturk8 çerçeve ve şifoniyeri nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz:) mümkünse link olursa 😊😊