taninmayananne Kızlar selam. Ben onceki doğumumu hüma hastanesi dr Şeyma fenercioglunda yapmistim cokta memnundum. ama makesef doktorum izmire gitti ikinci bebek icin hangi doktora yada hangi hastaneye gitmeliyim tavsiyeleriniz nelerdir sgk ile fiyatlar nasil?
betulyc taninmayananne ben memorial Ülkü Aksoy’a gidiyorum doğumum yakın en başından beri onda takipliyğm çok memnunum
Busraaksel taninmayananne Dünyam Hastanesi Aynur Simur aşırııı memnunum. O kadar ilgili ki anlatamam her gidişimizde en az 25 dk odasında oluyoruz ve her detayı siz sormadan anlatıyor. Kendisi de anne olduğu için sizi çok iyi anlıyor ve empati kurarak konuşuyor. Hem mesleğinde hem de insan ilişkilerinde harika bir doktor. Kesinlikle öneririm 🧡 Muayene de 280₺
Fenciz Erciyes hastanesinde zerrin hanım kesinlikle. Şehir dışında olduğum için gidemiyorum şuan fakat mükemmel bir doktor canım. En son annem gitti 2 Ay önce ücreti 265 TL idi
ArzuTan Bende huma hastanesinde gonul erkana gidiyorum cok ilgili bir bayan muayne ucreti 200 tl dogum ucRetide 4bin tl
taninmayananne ArzuTan ay bilmiyorum ben ilk oglumda 4 ay ona gittim ama memnun kalmadim o yuzden bidaha gitmem 🙃