Yildizim Nur_20 bana 22 haftayı doldur öyle çekelim dedi. Bekliyorum ben de. Ama daha öncesinden çekenler var doktorum da bana böyle dedi
FilizDemir Nur_20 24 hastalıkken girdim geç kalmışsın dedi ama bayram girdi araya şehir dışına falan çıktık problem olmadı ama doktorum girebilirsin demişti
Prensesimi-beklerken 20 - 24 haftaları arasında yapılıyor 22.hafta en ideal olanı gebelik ilerledikçe bebeğin organlarını incelemek zor oluyormuş çünkü.bende salı günü gireceğim inşallah şuan 21 haftalık hamileyim😊
aysgldlrl67 Nur_20 renkli ultrasonla ayrintili farkli mi acaba 🤔🤔 ben ayrintiliya girdm ama renkli daha farkli galiba.bende o renkliye girmek istyrm.renkli ultrason kagdimiz olsun istyrm elimde
Prensesimi-beklerken Hayır ikiside aynı sey yaptırdığınız yerdeki ultrason cihazı renkli değilse siyah beyaz görmüşsünüzdür.birde bu detaylı ultrasonu perinatolog hekim yapması gerekiyor daha doğru sonuç alınması için. Birçok yerde radyologlar var daha uygun fiyata çekiyorlar ama amacına uygun yapılmıyor dikkat edin derim. 2 yıl önce bu ayrıntıyı bilmezken radyoloğa çektirmiştim sağlıklı diye rapor verdi 1 ay sonra bebeğimi kaybettim ve bir çok sorun olduğu ortay çıktı😞sizlere tavsiyem işin uzamnından vazgeçmeyin
tugceee10 benim doktorumun kullandigi ultrason cihazi renkli uyumlu o yuzden en basindan (8.haftadan) beridir var yani ama yüzü tövbe yarabbim yaratik gibi oluyor ilk baslarda, en erken 16.haftada falan girmek daha mantikli bence..
iremby Nur_20 erken bakinca bir sey belli olmuyor zaten. 16 haftalikken baktirdik ama bir sey gozukmedi. 20.haftamda kontrolum var baktircam bir daha bakalim. Simdi 18+6 yiz.
Prensesimi-beklerken 22. Haftanın en uygun zaman duğunu söylemişti doktorum ben de 2 gün sonra gireceğim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alirız ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize💕