star3star Esoss88 bunu bende okudum ama kabızlık çekiyorum birde ayva dersem perişan olırum herhalde😔
Seross10 Eliffcevdet 1 kase yoğurt 1 bardak süt 1 haşlanmış yumurta 1 tane muz 2 tam ceviz Ve hergün çeyrek avokado hep böyle beslendim
yas37 zozmes0704 Son haftalarda sıkışık bir ortamda olduğundan çok net ölçülemiyor ama 52 cm e yakın ya da o civarda 3500 gr gibi bir şey. Çıkınca netleşir 😂
Beyzaa47 Eliffcevdet yumurta ,süt ,kuruyemiş 🥰hayırlı olsun bu arada .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
MrwGngrn Eliffcevdet Ben çalıştığım için yumurta, peynir vs. bunları hafta sonu yiyebiliyorum. Birde sütü kutu süt olarak tüketiyorum. Yazılanları okuyunca yetersiz beslendiğimi üzülerek farkettim 😔
Dygderin Eliffcevdet ceviz, pekmez, elma, kuru incir ve kuru üzüm hoşafı püre yapıp içine bal ve ceviz rendesiyle hergun yerim. Ayrıca hergun muhakkak yumurta. Bazen findik ve badem. Hergun yoğurt yemeye calisirim.
heyecanlianneeee Eliffcevdet Çiğ kuruyemişler (karışık o gün canım ne isterse) doğal kurutulmuş meyve/ taze meyve Süt yumurta peynir yoğurt ayran (tabi bazen bazıları aynı günde olmuyor ) Kuru baklagiller ve mevsime uygun taze sebzelere ağırlık veriyorum. İçim almıyorsa zorlamıyorum kendimi illa hepsi aynı gün yenecek diye birşey yok önemli olan mevsimine uygun ve temiz beslenmek. Paketli gıda rehine şekeri azalttım kafein asla tüketmiyorum kafeinsiz kahve aldım arada içmek için bol su çok önemli 2 litreyi geçiyorum mutlaka folik asit takviyesi d vit takviyesi alıyorum doktoruma danışıp
Esoss88 Molika https://sorularlaislamiyet.com/cocuklarin-guzel-olmasi-icin-hamileyken-ayva-yemek-diye-bir-rivayet-var-mi Tam hadis değil ama bi rivayet var :)
Aysun09 Eliffcevdet her gün mutlaka yumurta peynir ceviz avakado ve muz yiyiyorum süt içemediğim için ev yoğurdu yapıp onu tüketiyorum meyvesiz günüm geçmiyor 🥰