Eslem2a Kızlar 24 +3 haftalığım ama iki gündür hiç bir şekilde bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum daha öncede çok az oluyor du damar gibi atıyordu sizce bu normalmi
suscarparimm Eslem2a Çikolata veya tatlı yiyip sol tarafınıza uzanın eğer hareket konusunda endişeniz varsa bi doktora gidin
Mrvnehir208 Eslem2a bana normal demisti doktor kucuk oldugu için aslinda hareket ediyor ama hareketleri daha cok zayıf olduğu için her zaman hissedilmiyor olabilir
Suleermz Eslem2a ılık bir duş alabilirsiniz ufak egzersizler yapabilirsiniz çikolata yiyip sol tarafa uzanın eğer hareket yoksa bir hastaneye görünün
Srfe_01 Eslem2a canım yürüyüş yap 20/30 dk acık yavada sonra gel eve yat sol tarafına dınlen bak nasıl gümbür gümbür olucak
Eslem2a suscarparimm bir deniyim inşAllah hareket eder hastaneyi hiç sevmiyorum ama böyle devam ederse giderim
Angel_ela1 Eslem2a benim de 3 4 gün etmediği olurdu o haftalarda sıkıntı yapma içim rahat etsin diyorsan yakın sağlık ocağına git kalbini dinlesinler ben öyle yapıyordum