gunes_1 Merhabalar. Pco luyum ve bitkisel seyler denemek istiyorum. Arkadasimin önerisiyle soğan kürüne başladım. Aranızda sogan kuru kullanip sonuc alan varmidir acaba😊😊😊 varsa bilgilendirebilir misiniz
bsnrd gunes_1 bebek için mi adet sökülmesi için mi Bende pkoliyum soğan suyu bir kaç kere yaptm adet oldm ama sonradan olamadım. Bide bebiş için diyorsanız ovulasyon testi öneririm ben o seklde hamile kaldm🙂
bsnrd gunes_1 bebek için mi adet sökülmesi için mi Bende pkoliyum soğan suyu bir kaç kere yaptm adet oldm ama sonradan olamadım. Bide bebiş için diyorsanız ovulasyon testi öneririm ben o seklde hamile kaldm🙂
ParildayanYildiz gunes_1 2 kez kullandım sonuç alamadım son bir defa daha denemek istedim ama yanında incir Havuç kürü de içtim ovulasyon testi de kullandım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sonuç alırsın kuzum incir yumurtaliklari çalıştırıyor tavsiye ederim
ParildayanYildiz gunes_1 evet kuru incir internette tarif var ama ben kendi kafama göre uyguladım açıkçası 2 su bardağı hazır suyu kaynattim 2 tane inciri ortadan kestim içine atıp 5 dakika ağzı kapalı kaynattim sonra kapağı açıp 10 dakika bekleyip suyunu içtim incirleri de yedim sabah akşam aç karnına 1 hafta uyguladım sonra yumurtlama görüp bıraktım zaten
Mervesya gunes_1 ben adetin 2. Gunu bal tarcin kuru yaparak hamile kaldm canim yumurtaliklqri calistirjyo
Zeynepkrdmn gunes_1 soğan kürünün faydası kadar zararı da olabiliyor. Ben de ağır pcosluyum defalarca kürü yaptim fayda vermedi. İnositol, magnezyum, çinko takviye gıdalarıni kullandim. Elhamdülillah bu ay hamile olduğumu öğrendim 🥰