daphnesmomm Fdmeyll devam ediyor,benim de idari iznim dün bitti😌 doktorunuzdan aldığınız belgeyi ve idari izne ayrılmak istediğinize dair dilekçeyi idareye veriyorsunuz,idari izninizi onlar başlatıyor
Danisan_anne Bu izni kullanabilmek için ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mı? Hangi evraklar ne zaman alınıp idareye verilmeli?
AnnelikHayali Danisan_anne kadın doğum doktorunuzdan 24. Haftada olduğunuza dair bir kağıt alıyorsunuz. Covid nedeniyle hamile memurlara tanınan 24. Haftada idari izne ayrılma talebinizi içeren dilekçenizi yazıyorsunuz. Nette ilgili cumhurbaşkanlığı genelgesi var zaten. Ona atıfta bulunarak yazın. Doktordan aldığınız belgeyi de ek olarak sunun. Bu kadar. 🙂
Carriebradshow Danisan_anne ben sadece hastaneden 24. Haftada olduğuma dair belge almıştım dilekçe istemedi okul idarem.
Danisan_anne AnnelikHayali Hafta bilgisini ne zaman aldınız peki? Başka bir ılçede doktor takibim oluyor da ona gore randevuları ayarlamak için soruyorum
Gozi daphnesmomm Bittikten sonra nasıl bir yol izliyoruz ? ben çalışmayı düşünüyorum açıkcası 37ye kadar
Fdmeyll Ben idare sordum hocam devam ediyor mu hala dediler bilgisi yok idarenin kafam karıştı teşekkür ederim herkese
gmzkcl Fdmeyll ben de kamu çalışanıyım. 26+5 im. 24.haftamda izne ayrıldım. Doktorunuzdan 24 haftalık olduğunuza ilişkin belge alıp üst yazı ile idareye veriyorsunuz
Danisan_anne Hafta bilgisini ne zaman aldınız peki? Başka bir ılçede doktor takibim oluyor da ona gore randevuları ayarlamak için soruyorum
daphnesmomm Gozi 32. Haftanız başladığında doktorunuza gittiğinizde zaten size soruyor,çalışabilir misiniz çalışamaz mısınız diye,sizin verdiğiniz kararla size bir rapor veriyor,onu da idarenize teslim ediyorsunuz.