Kızlar selam, 5buçuk aylık bebeğim var doğumdan sonraki ilk adetim 2 martta geldi iki üç gün sürdü bitti sonra tekrar 12 martta başladı ve hala daha geliyor. Geçen salı doktoruma gittim bende pcos vardı bir yumurtamın fazlaca büyüyüp çatlamadığı için rahim duvarını bir kalınlaştırıp bi inceltmesi sebebiyle kanamamın devam ettiğini söyledi kanama ama ne kanama afedersiniz oluk olukdu. Duphaston verdi 10 gün kullanacaksın ilaca başladıktan 2 gün sonra adetin bitmesi lazım bitmezse yine görüşürüz ilacı kullanıp bitirdikten bi on gün sonra normal adet göreceksin dedi ama benim adetim bitmedi dün tekrar kontrole gittim korunma yöntemleri için de konuştum. Provera iğne verdi iğne istediğim için ama sonradan araştırdım ve iğnenin kişiden kişiye değişen büyük yan etkisini gördüm yorumlara baktığımda bazıları iğneden sonra 18 ay gibi bi süre sonra adet görmeye başladığını yazmış gözüm korktu ve iğneyi vurdurmadım doktorumu aradığımda doğum kontrol hapı önerip öneremeyeveğini sorduğumda iğneyi vurdurmam gerektiğini belirtti ama ben iğne olmak istemiyorum adetim azalmaya başladı ama halen daha devam ediyor kesilmesi için başka ne yapabilirim tekrar gitmeye de biraz çekiniyorum adam sonuçta iğne verdi ki bu benim isteğim doğrultusundaydı yaptırmadım tekrar ne derim nasıl giderim bilemedim