Gzde0101 nese-kasap bence kesin o yüzden diyordur ama hamileliktenmiş yapacak bir şey yok idare edecekler artık 🤩
Gzde0101 Ayyccaa yaaa hiç deme uyandırıyor kalkıyorum diğer koluma yatıyorum daldığım an geri horlarmışım yine horluyorsun dedi uyandım hayır saçmalama yine dalmadım ki bilincim açık olsa ben duyarım dedim dün gece, kronikleşti attık yaaa her gece düzenli bu böyle bu aralar 😀😀
Arzu24 Gzde0101 burun tıkanıklığıniz mi nasıl kuru kuru tıkanıklık mi ve hangi tarafa yatrsan o taraf tıkanyo genelde dimi
Psikomer Gzde0101 ya evet ben ikiz gebeyim 37+3 olduk artık eşim sürekli dalga geçiyor.Son bir aydır özellikle çok horluyorum😭😬
Gzde0101 Psikomer oy maşallah sağlıkla gelsin minnoşlar ☺️ Psikomer oy sağlıkla gelsin minnoşlar 🥰 yapacak birşey yok idare edecekler artık 😅😅
yarenaygk34 Arzu24 evet devam ediyor benim doktorumuz petekleri de yakmaya devam ettiğiniz sürece de devam eder dedi buhar makinası alın dedi ayrıca burundaki etler büyüdüğü için zor nefes alıyorum ben doğumdan sonra da gel bakalım küçülür büyük ihtimal dedi burun spreyi de verdi nassorine di sanrm ismş
miniktirtilim Gzde0101 valla ilk gebeligimde basladi. Dogumdan sonra 2 yildir belki 2 kez ancak horlamisimdir suan hamileyim 11 haftadir yine horluyorum 🙄🙄🙄
Ponyo Hayatımda ilk kez ben de horluyorum hamilelikten😅 33. Hafta ve kaç haftalardır artarak horlamalar devamke😅 burnum hep tıkalı zaten nefes alamıyorum. Bi de hormala fln sabaha kadar sürekli uyanıp bi yudum su içiyorum boğazım kuruyo.. İnşallah doğurunca geçiyordur horlama da. Yoksa korkunç bişey 🥶
Arzu24 Ponyo burun tıkanıklığı ne zaman başladı ve nasıl tıkanıklık kuru kuru mu ben hangi tarafa yatarsam o taraf tıkanyo genelde sürekli sizin
SedefPolat Çooook horlamaya başlamışım 🤭 horlayanları da hiç sevmem, normalde kedi gibi uyurdum sessiz kıvrılıp, şimdi yatakta döne döne uyuyabildiğim kusa sürede bir de horluyormuşum 🤔😂😂😂