aysee_aktass Selam kızlar dün idrar testi yaptın ve 2 net çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim beta hcg 730 çıktı hamileyim 3 haftalık falan dedi acil doktoru ben şimdi kadın doğuma ne zamana randevu alayım hemen mi kese ne zaman görülür
0610835 aysee_aktass bence bekle biraz simdi gittinde bir hafta sonra gene gel diyecek sana surekli 6 haftalik olana kadar bekle bence
44Gamze44 aysee_aktass Merhaba😊Ben doktorumu arayip haber verdiğimde beta 1000 olsun öyle gel keseyi görelim demişti. Ben 1000 değerini gördükten sonra randevu almıştım.
Afra_123 aysee_aktass pazartesi git bence kan takibi yapacaklar normal gebelik mi değil mi diye . 700 değer de 3 haftalık değil yani son adetin ilk gününden hesapliyorlar en az bı 5 hafta der doktor .
Novaa aysee_aktass 4 gün sonra beta hcg aşağı yukarı 3000 olur o zaman kese görülebilir. Siz yine de sağlıklı artıştan emin olmak için en son verdiğiniz testten tam 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan verin derim. Hayırlı olsun🌸🌸
eylulsmommm Haftada kese görünür kese boş durabilir o hafta ilerleyen haftalarda kalp atışını duyarsınız. Kadın doğuma ben 8. Haftadan sonra gittim. İlk aylar aile hekimine gittim hep.
Aysun09 Canım ben iki haftalıkken öğrenmiştim 5.i haftaya kadar bekledim gitsen de 5. İ haftayı bekletirler keseyi görmek için hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah 🥰
Ebbelif Nisan sonu git bayram gelmeden Hem kalp atışını da net duyarsın Hemde kontroller 3 haftada bir oluyor ona göre ayarlarsın
11havva09 Benimde ilk 300 lerdeydi her 2 günde Bi kan tahlili verdim 3000 lere gelince gittim o zaman gözüküyor
eylulsmommm Caglaasya ben evde test yaptım pozitif çıktı dedim kan tahlili yaptılar 5000 üzeri çıktı. Keseye baktı kese oluşmuş. Bende her hafta en küçük bulantı da baş ağrım da vs gittim. Bir de idrar yolları enfeksiyonu vardı küçüklüğümden beri ona gidiyordum geçti mi geçmedi mi diye 2 güne bir gidip kalp atışına da baktırıyordum.
Merveofs Bence birkaç zaman betayı takip edin sağlık ocağında 6-7 haftalıkken doktora gitseniz daha iyi olur kese,bebek,kalp atışı için şimdi aşırı minik 😊
ParildayanYildiz aysee_aktass 6.haftanda gitmen en iyisi olur canım ben 5.haftamda gittim göremediler moralim bozuldu şimdi bekliyorum