Mucizem0825 Merhaba annisler merak ettim bu hastanede yakin zamanda dogum yapan yada yapacak olan var mi? nasil bi hastane dogum kontrolunde erkek var mi? Bu arada daha once gittim ama cati muaynesi vs olmadim hic dogum yapildigini da yeni duydum.
Selmaak Mucizem0825 oraya bağlı Yakacık ek binasında yapan çok memnun kalan insanlar tanıyorum ben Lütfi kırdara muayene gittim hiç memnun kalmadım.
Betulsen34 Mucizem0825 bende oraya gidiyorum canim doguma 48 gun kaldi. Kararsizim bakalim umarim dogum yapanlar vardirda fikir verirler
Senemturan Mucizem0825 bu arada o hastanede 2 bucuk sene once yengem dogum yapti normal dogum. Hemsireler iyi dedi yani sen iyi olursan onlarda iyiler dedi. Bide soyle bise var fazla beklenti icine girmemek lazim. sonucda devlet hastanesi ozel gibi ilgi beklememek lazmmis. Bende basta orada dusunuyordm ama detayli ultrasonda minigmde sknti cikinca takpli oldgm ozel hastaneye geri dondum mecbur
MeyraRana Mucizem0825 kartal araştırmayla aynımı bilmyrm hani iç içeler kuzenlerim hep Orda doğum yaptı çok memnun kaldılar bebek ve senin için araştırma hastanesi en iyisi herşeyinle özenle ilgileniyorlar araştırıyorlar baştan salma iş yapmıyorlar bende Ümraniye araştırmada yapcam doğum bidahaki doğumumu kartal araştırmada düşünyrm normalde şimdiki doğumumu kartalda yapacaktım ama oranın perinatoloji doktoru bi tane varmış oda doğum yapmış izne çıkmış o yüzden kapalıydı gidemedim mecbur Ümraniye takipli oldum.
Mercimek-vee-annesii Lütfi kırdar da doğum yapılmıyor diye biliyorum Yakacık yerleşkesi var Lütfi kırdarın orda yapılıyor kadın doğum bölümü var Lütfi kırdarda ama gebelere bakmıyorlar yakacığa gönderiyorlar
Mucizem0825 Mercimek-vee-annesii bende oyle biliyoedum canim ama artik yapiliyor bugun binadan bi komsumuz sezeryan olacak insallah ondan duydum zaten
Ayliz_123 Mercimek-vee-annesii yapılıyor ben ilk doğumu orda yaptım şimdi de gidiyorum orda takipliyim
Mucizem0825 Ayliz_123 memnun musunuz peki hemsireler sadece bayan mi yoksa erkekte var mi doktorlar erkek muayne ediyor mu
Mercimek-vee-annesii Ayliz_123 ben randevu almak için mhrs den baktım kadındoğumlarda hep gebe takibi yapılmamamktadır yazıyordu alamadım o yüzden randevu
Ayliz_123 Mucizem0825 erkek Dr de vsr ben onlardanda memnunum daha ilgililer ama doğum da hep bayan denk gelmişti asistan vs
Ayliz_123 Mercimek-vee-annesii saat 4 de açılıyor sistem de sadece gebe takibi yapılmaktadır yazanlardan almalısınız
Mucizem0825 Mercimek-vee-annesii ben ayin 14une buldum 2 hafta sonraya 37 haftalik olmus olucam insallah cati muaynesi de yapar mi acaba Ayliz_123
Ayliz_123 Mucizem0825 yapmaz diye düşünüyorum nst bağlar ben acilden gidiyor dum son haftalarda o zaman alttan bakıyorlardı
Mucizem0825 Selmaak bende memnun kalmayan insanlar taniyorum canim yakaciktan memnun olmayan ama hic gitmedim oraya kartala gittim doktordan doktora degisiyordu 😌