Mrvik İyi akşamlar arkadaşlar; daha önce yaşadığım düşük sebebiyle tedbir amaçlı bu hamileliğimin başından beri Progestan kullanıyordum. Çok şükür herhangi bir kanamam olmadı ve 17. Haftaya geldik. Doktorum 16. Haftadan sonra Progestanı bırakabileceğimi söyledi. Daha önce kötü bir tecrübem olduğu için ister istemez aklıma kötü şeyler geldi. Progestanı bıraktıktan sonra kanama yaşayan var mı aranızda?
Elanaz Mrvik Doktorum bırak dediğinde bıraktım hem de yürüyüşe, yüzmeye başladım. En ufak bir problemde bile bıraktırmıyorlar merak etme. Boşuna progestanın şişkinliğini yan etkilerini çekme bence. Ben o ilacı bırakınca kendime geldim resmen.
Derya341986 İnan bana da 20 gün önce bırak dedi ben hala bırakamdım korkudan ama şuan 1 tane alıyorum iki güne bırakıcam en azından detaylı ultrason zamanım ilaç bırakmaktan dolayı bir durum olursa görürüz diye
Mrvik Derya341986 aynısını bende yaptım ve hala bırakamadım🤦🏽♀️ Tabiki ilacım bir tehlikesi olduğunu bildiğimizden bu yaptığımız şey ama bırakınca bir kanamam olur diye okadar korkuyorumki.. oyüzden bırakanların ne yaşadığını bilmek istedim umarım kanaması olan olmamıştır
ElifZenginUral bende yaklaşık bir ay kullandım.doktorum bırakmamı söylediğinde bıraktım herhangi bir sorun yaşamadım.doktor kullanmayın dediyse tedirgin olmamak lazım.
Yeniievli bende düşük riskiyle ilk üç ay kullandım.en son doktora gittiğimde tekrar yazdı tedbir amaçlı kullan dedi.bend günde bi kez alıyorum.
Mrvik Yeniievli kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum ama şimdide bırakmak zor geliyor. İnşallah sağlıkla vaktinde kavuşuruz yavrularımıza
Denizhcr Merhaba bende daha önce bi düşük yaptım şuan 10 haftalık hamileyim bana da doktorum tedbir amaçlı Protestan verdi bende aşırı baş dönmesi yapıyordu bi süre ara verdim şuan çok şükür bi sorun yok inşallah böyle devam eder
Mrvik Denizhcr inşallah sorunsuz devam eder ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Bende bırakmaktan çok korktum hal böyle olunca ama şimdi biraz daha rahatım teşekkürederim😌