Tubisss-im nerden çıkarıyorsunuz 15-16. Haftalarda herkesin hissettiğini. 3-3,5 ay arası bebek ilk gebeliklerde hissedilmez. İkincide bile herkes hissetmez. Burda her gün tonla başlık açılıyor 20 haftalık olduk, 21 olduk bebeğimi hiç hissetmedim normal mi diye. Altına da yine tonla insan 22 23 te hissettik yazıyor. Bana doktorum da 23 te hissedersin dedi en başından. Ben 20 haftayı bitirdim daha tık yok. Doktorum da 3 çocuğu var hiç birini 20. Haftadan evvel hissetmedim dedi. Neyse konu o değil de, biliyorum imkansız demişsiniz hem de iddia ediyorsunuz hissediyor diye. Ben de bilimsel olarak yazdım size 11. Haftadan evvel eli kolu yok. Çıkmadı daha. Oynatamaz yani. Bir düğme tanesi eli kolu olmadan neyi oynatacak diye. Olay bu kadar basit. Ayrıca her hamilelik birbirinden farklı. Annem de 3 hamileliğinde birbirinden farklı tecrübeler hisler yaşamış. Vücudunuzda ne olup bitiyor dışardan göremiyoruz. Vardır o hissettiğiniz hareketlenmelerin pek çok sebebi izahı. Pek çok şey olabilir. Ama bebek olmadığı kesin
Tubisss-im