Dunyammf 36 haftada alttan muayene olacakmsm normal mi sezeryan mı diye erken değil mi doğumu tetiklemez mı acaba?
Pufi Dunyammf 37 haftalıgım kontrol edilmedi daha. Doktordan doktora değişiyor sanırım. Ama ben riskten dolayı acilden dogumhaneye gönderilip açıklık muayenesi olmuştum 32. Haftamda korkmayın hem ağrımadı hem de tetiklemez.
Askeryareni Dunyammf doktorum bana eger bebek dönmezse bakmanın anlamı yok demişti Alltan 37 de bakılcak duruma göre oda
Ccaannsseell Dunyammf 34′te oldum hicbirsey olmadı. Hatta normal doğum yapamayacağımı öğrendik ve sezeryan için gün aldık. Çokta geç kalınmasın ki ona göre doğum planlamasına zaman kalsın 😊
Aypoy92 Haftadayım ben de . Haftaya çağırdı doktor . Alttan muayene nasıl yapılıyor ? Bana da mı alttan bakacak acaba ? Bebek baş aşağı bu Arada . Gebelikten ağda falan da yapmadım . Acaba temiz mi gitsem ? Ağda doğumu tetikler mi ? Karnım da büyüdü rahat olabilir miyim Ağdayı ? Aylardır ara sıra jilet yapıyorum çok acır mı ? Krema nasıl böyle güzel kokar ?Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?Kafamda deli sorular var 😂