Sunay_selcuk1 Bu gece ayaklarımın altı aşırı derecede yanıyor uyutmuyor resmen havlu ıslatıp koydum ama nafile havlu ısındı resmen bu neden olur ya sizinde böyle mi 26+2 haftalığız bebeğimde çok hareketli şuan karnımın içi çekiliyor resmen
Nistik Sunay_selcuk1 bende kolonyaliyordum o iyi geliyordu. Genelde kiz cocuklarinda ayak yanar erkekler de üşür derler ne kdr dogru bilmiyorum benimkide hep yaniyordu hatta halada yanar kız çıkti 🙂
Gudu Sunay_selcuk1 Kaşınıyor mu peki ? Eğer kaşınıyorum doktoruna hemen bildir gebelik kolaktazi olabilir tehlikeli bir durum Allah korusun. Takip olun.
Eda_Esen Sunay_selcuk1 ben mini şort atlet iç çamaşırı bile yok üstüm açık yattım bütün kış halende öyle yatıyorum bu şekil de bile terliyorum cam açıp yattığı mı bilirim yaz günü bile çorap giyerdim şimdi karda kışta bile ayağıma takmıyorum yatmadan soğuk suda beklet belki biraz rahat uyursun
Sunay_selcuk1 Nistik benimkide kız ama sürekli olmuyor böyle bazen aşırı tutuyor ya evin sıcaklığından dolayı yada başka bişey
Sunay_selcuk1 Nistik uyuyacağım zaman başladı işte benimde bebeğimde çok hareketliydi baygınlık geldi biraz
Sunay_selcuk1 Gudu E nabizdan baktım tahlillerime daha önce yapılmış dediğin tahlil ama değer çok çok düşük çıkmış