Denizyildizi1 Kaderand Benim hep tuttu içime doğdu hep tuttu dedim de 10 çocuk doğurmuşum gibi🤣🤣ilk kızdı hissettim şimdi yine basından beri önce sağlık tabi de kız olmasını istiyorum ama erkek olacak dedim 6 aya kadar göstermedi sonra pipisini gördük🤣🤣🤣
Reyhan_rr Kaderand Ben yeni hamile kaldiğimda kıza dair rüya görmüştüm ama hiss etdiğim hep erkekdi en çokda ilk 4haftada ultrason fotoğrafini aldiktan sonra.Bebeğimin cinsiyyeti erkek.
Svg02 Kaderand ben hep kızım olacak diye hissediyordum hem de çok yoğun bir şekilde . Rüyalarımda da erkek görüyordum. Oğlum olacak 😂
ebrarr002 Kızımda çok net ilk andan itibaren hep kız hissettim o kadar nettim ki doktor kız olacağını söylediğinde hiç şaşırmadım sanki zaten biliyormuş gibiydim
eslem06_ Kaderand Ben ilk gebeliğimde başından beri kızım olacak dedim kızım oldu bundada yine oğlum olucak dedim oğ oğlum gelcek nasipse anne hisseder bence 🥺😃
Zeh123-ra Snmckr işallah cnm benimde iki kızım var şimdi yine hamileyim erkek hissettim hep ruyamdada ama 18 haftada cinsiyet kız dedi halen de erkek hissediyorum neden böyle bilmiyorum kızlarım dada hissettim ikisinde kiz oldu bunda erkek hisediyom ama kiz
Snmckr Zeh123-ra hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar önemli olan bu aslında gönül ikisinin de tadına bakmak istiyor ama Rabb’im demek ki böyle nasip etmiş yine de inşAllah tekrar gittiğin de gönlünden geçen olur diyim canım sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻💕
Zeh123-ra Snmckr amin cnm işallah kız erkek farkı yok evlat hep evlatir sadece hisler niye böyle anlamaadim
hmyrfnn3 Zehragniken Bizde de tam tersi annem, babam, ablam, ben ,eşim daha bi sürü kişi rüyada kız gördük ama benim de oğlum olacak nasipse 🤭
Sonikiuc Kız istiyordum ama erkek hissediyorum. Henüz bilmiyorum cinsiyeti 9.haftadayim. hayırlısıyla sağlıkla doğar yavrum inşallah 🤗
Limonzeytin Kaderand Ben en baştan beri hislerim hep kızdı kızım olacak diyordum şükür hislerim yanıltmadı kızım olacak naspse. Rüyalarm genelde tersi çıkar rüyamdada hep erkek bebek görüyodm umdğm gibide tersi çıktı😊😊👍
Nazife2019 Kaderand ben erkek hissediyordum eşim kız. Sürekli sen ne bileceksin anneler hisseder bi kere karnımdakini benden iyi mi bileceksin diyordum. İddialaşıyorduk. Sonuç olarak kızım oluyor 😂😂 anneler hissedemiyormuş
Damlahmett Kaderand testim çift çizgi çıktığı andan itibaren hep kız dedim 17. Haftamda kızımın olacağını öğrendim🥰
bayanmor12 Ben hep erkek hissettim ve rüyamda 3 kere kızım olacağını öğreniyordum bakalım 9.haftadayız ne olacak bilmiyorum 🤭