Senailhan Zeyus Acıktıysan git ye hamilesin normal kusmaktan birşey yiyemiyenler var hâline şükür et bence acıkmayı da sorun yapmayın artık
OlgaArslan Zeyus açlık çok varsa aç kalmanız normal değil neden yemiyosunuz ki. Hafif de olsa atıştırmanız gerekiyor
DilekAlkanat Zeyus simdilerde bol bol ye ilk baslar bende oyleydim simdi 16+2 kahvlti bile yapmak istemiyorum hic istahim yok mecbur yiyrm
Denizim Zeyus canim bende bulantilarim baslayana kadar gece acikmasi yasadim,sonra bulantilardan bunu dusunemez oldum 12+4 olduk iki gundur bende gece uyanip aclik hissediyorum ,elma yoyerek bastiriyorum tavsiye ederim
suraa60 cok fazla ac kalma yogurt yiyebilirsin kahvalti turu ekmeksiz yiyebilirsin yeterki bastırsın uyuyamazsın belki
deletedmom11 😂 burda saat23:47 şu anda eşimLe makarna yapıyoz oda aç bende 😂😂 haLbuki misafirLikfen geLdik
deletedmom11 Zeyus tombik derken kaçsın gı ben iLk hamiLeLiğimde 50 kiLoydm ama boym 1.70 oLnca kızıyoLardı beş on kilo aL kendine geL diye 36 kiLo aLdm yedim hatta yemedim yuttum 😂 sonra 10 ay bi dene geçmeden eski haLime döndüm şimdide 58 faLan iLe hamiLe kaLdm şu anda henüz 20 haftadayken 😂 68 oLdm makarnayıda yedik az ewweL 😂 buLaşıkLar gözüme bakıyo bundada yicem doğmdan sonra zumbaya başLıyrm o yüzden geri yine weririm
DilekAlkanat Zeyus bende oyle dusunuyordum ben boyle yersem nasl olur cok kilo alrim vs diye hatta esimde diyordu abartmiyormusun yerken rahatsiz edicek mideni falan diye suana kadar kilo hic almadim. smdi hic bise yiyemiyorum ve esim yesene hadi bunuda ye falan diyor.
deletedmom11 Zeyus aman ben doĞuma 80 ni geçerim yine ama bu defa kim zayıf derse desin 50 ye geri incem başka yoL yok😂
deletedmom11 Zeyus hiçde kısmıyorum boğazmdan oğLm 6 yaşına gircek kocaman oLdu buda bğyür nasıLsa ben çok hareketliyim ondan hemen gidiyo kilo eşim kamyona döndün diyo hemde damperLi bazende çirf katLı otobüs gibisin hayatııım diye daLga geçiyo bende toros dağlarına çıkacam daha az aLmışım kilo diyom gülüyoz böyle rahat bi daha ne zaman yicez ye gitsin 😂
Zeyus deletedmom11 😂😂😂😂😂 ay yaa güldürdün beni 😂😂😂 haklısın valla 🤗 hic seker ciktimi peki sende yemene ragmen
deletedmom11 Zeyus yok işte en iyiside bu çıkmadı bi yada ikinkete tansiyondan düştm kaLdm oda 25 dk dinLendm geçti ben meyweye başLayınca abLam taaa türkiyeden ne yiyon diye sorar sayarım Allahını sewersen benide ye kız çekinme benide ye daha ne yiyecen uLan dünyaLarı yemişin diye neLer söylerdi 😂😂 meywe şekeri çıkarırmış ondan korkuttular da bende azaLttım bapam ama yemeyi kesemedim 😂
Alinmavi Zeyus bence psikolojiktir bana da oldu hamileligimden once birkac ay ekmek dahil karbondihrati falan kesmistim hamile kalmamda birlikte canim her seyi asiri istedi hamurisi makarna hele eksili acili her sey boyna acikiyodum vucut istiyo dinleyince kendisini. Asermek de iyle bence neye ihyiyaci varsa onu cekiyo can. Sana tavsiyem aciksan da aksam 7 den sonra meyve ye yada yogurt mesela. Sakin ipin ucuni kacirma. Fazla kilo dogumunu zorlastirir hantallastirir vermesi de herkes icin kolay degil hem de gebelik sekeri cikabilir mazallah. Hem de anne karninda bebisin yag hucrelerini genislerse ileride kilo almaya elveriski bir yapisi olur. O yuzden az az sık sık faydali ve dengeli beslen 😉