Gençler 40+6 da başladı sancım sabah dua ettim 41 de yani Çarşamba günü suni vereceklerdi bu ikinci doğumum ilki ölüm gibi bir şeydi neysee bundan da çok korkuyordum ilişkiye bile zor girerim ben 😂 salı sabah 8.30 da başladı sancım hissettim çok dua etmiştim evde çekeyim diye gelip gidip parmak atıyorlar çünkü devlette olduğum için sezeryan şansım yoktu herşey normal gidiyordu akşam 7 buçuk gibi artık baya arttı ağrım ama dayanilacak bir ağrı kısa sürüyor adet sanciis çok çeken biri olarak söylüyorum bunu.Neyse geldik acile Ankara şehir Hastanesine 7 cm hayde doğuma dediler doğumhane ye kadar 8-9 oldu 10 dk içinde doğurdum eşim şok eşim IPTAL sjsj ben kendim ayrı mutlu kesmediler bicmediler bi sürü kişi destek oldular 😍 sonra eşi çıktı 5 dkkda sonra dikiş kısa sürdü hoopp ilgi zaten çok iyi Allah razı olsun hepsinden 🥰 yani ben bile dayandım ki unuttum bile yavrum kucağımda inanılmaz birşey bu 😊😊 birgün önce aşırı yürüyüş yaptım bir bardakta adaçayı içtim sabahına sancım başladı harikaydı ya Allah herkese böyle rahat doğum nasip etsin herkesin sancisi inşallah evde gelsin 🤗🤗🤗