Ccaannsseell 34+0′da kontrole gittiğimde 2250 ’ydi kilosu. 36. Haftada tekrar gidicez kaç olacak bende çok merak ediyorum 🥰
Diana10 Melisa0002 hemde nasıl kıpır kıpır 🥰 bazen çok sakin,bazende çok hareketli 😇yakında hissedersiniz bende 20 de hissetmiştim ilk 😊
Melisa0002 Diana10 ayyy inşAllah. Erkek bebek haraket etmiyor, daha uslu oluyor diyorlar. Ama ben haraket etmesini istiyorum. Bazen karnımla oynuyorum haraket etsin diye ama hiç etmiyor😅 merak ediyorum nasıl bir duygu aceba)
Hatice_gzr2505 Melisa0002 14-15 haftalardan beri kıpır kıpır hiç durmuyor şuan daha da arttı bir oraya bir oraya sağ sol yapıyor sevince de uslulaşıyor😊 allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Diana10 Melisa0002 anne karnında uslu olan doğuncada uslu olur diyorlar ☺️ Bende merak ediyordum hareket etmesini çok güzel bir duygu inş isteyen herkese nasip olsun hayırlı sağlıklı bir evlat 🥰
prensannesi1649 Melisa0002 erkeklerde çok hareketli bence karnımı deliyor oğlum nerdeyse ilk gebeliğim 16 haftamdan beri hareketlerini his ediyorum geceleri teknelerden dönmesinden uyuyamıyorum güçlü benim oğlum kareteci olacak 😂
Melisa0002 Hatice_gzr2505 amin inşAllah hepimize ❤ 18 haftadayız ama hiç hiss etmedim,bazen rahatsız oluyorum ama ne yapmalı❤hadi inşAllah zamana bıraktım diyelim. Sağlıklı olsun da haraket etmesini beklerim❤