5414ikra aleyulutas tetanoz da kolumu kaldıramamış tim tıpkı kovid aşısı gibiydi ilk Bikac gün öyle ağrılı geçer sonra normale dönersin
Yldzalra aleyulutas 17 haftalığım bugün oldum ilk dozunu hiç hiç sıkıntım yok gayet iyiyim agrimda yok
aleyulutas Kadriye__ Ben şuan 22+1 haftalığım geçen hafta yapılacaktı ama grip olduğum için ertelediler
Gzdt aleyulutas hiç hissetmedim bile ilk vurulduğumda üstüne yatmışım hafif Bi ağrı oldu geçti 2 yi geçen hafta vuruldum hiç hissetmedim
m_k34 Gebeliğim sonlandı 1 ay önce kadar 4 kere vurulmuştum 5. Tamamlamak için vurdum bugün kol ağrısı var sadece gebe kalınca vurmak zorunda kalmicam artık 10 yıl koruma sağlıyormuş 5 kere vurunca.
5561 aleyulutas Dün sabah ilk dozumu aldım bugün akşama kadar hiç birşey yoktu sevindim ağrısız geçecek diye ama 3 saattir mahvetti beni uyutmuyor ağrı ondan ziyade kolumu kaldırıp birşeye uzanamıyorum
nmtock41 aleyulutas hiç bişey olmadı bende kolumun üstüne yatınca ağrı oldu onun dışında gün içinde aşı olduğumu bile unutuyordum inşallah sizde de rahat olur duşla ilgilide yapabilirsin dedi hemşire ben yine de bi gün sonra yaptım
litfenama aleyulutas bu sizin bünyenize göre değişebilir. Benim ağrım çok hafif olmuştu ve hemen geçmişti. Bugün 2. dozu oldum ve hiçbir ağrı yaşamıyorum şimdilik.
didnr_ aleyulutas pazartesı günü olucam daha önce de 3 doza kadar olmuştum kolda ağrı oluyo 1 günde su değmesın diye banyo yapmamıstım sadece