Papatyaytt Tecrübeli anneler son 17 gün diyor bakalım ilk ve normal doğum büyük ihtimalle ben çok merak ediyorum böyle son günlerde ne gibi değişiklikler oluyor vücudunuzda nasıl anlaşılır tecrübe edinen anneler yardım 😍🤰
Imasleeper Papatyaytt bende bekleyim burda bakalım neler oluyorrr 😥 Bildiğim kadar ile önce göbek düşüyormuş ve rahat nefes almaya başlıyormuşuz
Sblbngl Papatyaytt 37+6 haftayım bende ilk doğumum suyum geldi ama şöyle az az gelmişti hastaneye gittiğimde 5 cm acılmam olmuştu şimdi bunda ise bugun kasık agrım ve ara ara sancım geliyor ve karnım inanılmaz derece aşağı indi.
birannesoruyor Papatyaytt bende de son 17 gün, benim de ilk gebeliğim kenarda yorumlar için bekliyorum :)
Eymeninannesiiiii Papatyaytt bende 37 deyim bakalım erken doğum riskim vardı rahim kısalığından dolayı iğne fitil kullandım şimdide hiç gelmicek gibi sancım hiç bir belirtim tok sadece karnım aşagıya düştü nefes alamıyorum uyurken
2anneoluyorum İkinci hamileliğim aynı haftadayiz bende 37+3 oldum 😂 ama ilkinde suni ile dogurdum 40+1 di gelmeyince suni verdiler bunda nasi olcak hiç bilmiyorum heycanla bekliyorum 😂
poyrazinannesi1 2anneoluyorum benim de 37+1. Bugün doktora gittik bir hafta geriden geliyor bebek dedi bu durum beni kaygılandırdı. 2950 gram, 49 cm dedi. Bir haftadır hiç gelişmemiş. Sizin boy kilo nasıl acaba? Benimki çok mu geri diye soruyorum. Üç gün sonra tekrar çağırdı doktor.
Papatyaytt 2anneoluyorum ay canm heyecan dorukta bende bazen acaba 40. Haftaya kadar gidermi diye düşünüyorum bazense pat dogurcam gibi hissediyorum Siz en ufak bi agri belirti yaşamamış miydiniz mesela benm göbeğim çok hafif düşmüş kasıklarımda hafifden baskı var ağrılarım beni yokluyor azar azar
Papatyaytt Sblbngl kaç haftalıkken doğum yaptınız suyunuz az az gelmişti ama anlasilmicak kadar değildi dimi benmde gelirde anlamazsam diye korktum şimdi🥺
crescentt poyrazinannesi1 ben 39dayim 3 haftadir bi hafta geriden gidiyo sorun degil artik genetik olarak ozellikleri yerlesiyo dedi bu geriligi icerde tamamlamak icin 41de de dogabilirmis
poyrazinannesi1 Sblbngl geçen hafta ile aynı olunca öyle dedi belki de. Umarım cumaya kadar biraz daha gelişir. Çok teşekkürler cevabınız için.
Sblbngl poyrazinannesi1 doğunca Alır kilo inş takma kafana o kadar iyi bence ben nerdeyse 38 haftayım aramızda bir hafta var ve 200 gr oynuyor 😂😂
poyrazinannesi1 Sblbngl inşallah, önemli olan sağlıklı olması. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kolay doğumlar nasip etsin. 🙏🏼
Papatyaytt birannesoruyor sağlıcakla geldin bebeislerimiz ins ya heyecan çok varr cokkkkkk neyin içindeyiz bilemiyoruz acayip bı duygu karmaşası hele şu kişisel bakım meselesi canımı sıkmaya başladı 😥 kuaföre gitmeyede çekiniyorum evde halletmeye çalışicam artık 🥺
Papatyaytt Eymeninannesiiiii Allah yardımcımız olsun canm sağ salim bebeislerimizi kavusuruz insaaAllah 🥰🤰
poyrazinannesi1 Eymeninannesiiiii çok teşekkürler canım, doktor neye göre bir hafta geride dedi acaba ilginç…
poyrazinannesi1 crescentt çok sorun değil o zaman bir hafta geriden gitmesi. İlk kez oldu bende. Her şeye de dikkat ediyorum ama.. Sağlıklı, kolay, rahat doğumlarımız olsun inşallah. 🙏🏼
crescentt poyrazinannesi1 benimki sorun degil dedi icim rahat acikcasi. Doktorunuzla da konusun bakalim tabi. Amin insallah🙏
seym4 poyrazinannesi1 benimkinin kilo 3.010, boy 49 ama boyu 2 hafta öncekiyle aynıydı doktoruma sordum oda son haftalarda kiloya veriyolar genelde dedi. Bide karı koca boyunuz belli dedi fazla bi şey bekleme demek istedi :) Allah sağlıkla nasip etsin size. Üzülmeyin.
poyrazinannesi1 seym4 demek ki son haftalarda aynı kiloda kalmaları normal. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla dünyaya getirip mutlulukla büyütelim inşallah hepimiz ❤️