B_dur Selam kızlar 38+ 4 günlük hamileyim karnımda bugün çok sertleşme oluyor bebek hareket ettikçe çok sertleşiyor normal mi bu durum?
papatya981 B_dur yerin daraldığı için bebek kendini belirli yerde topluyormus bende 39+1 im şuan toplanıyor bir yerde taş gibi oluyor
Ayse254 B_dur doğum kasılmaları çok normal benim de sık sık oluyor gün içinde bazen geceleri daha sık doktor normal diyor bebeğe zararlı bir şey değilmiş onu da sordum 😅 düzenli olurda sancı yerine geçer kasılma siz takip edin
B_dur Burccfr bugün sabah gitmiştim doktora nst de hafif sancı çıkmıştı hissetmeyebilirsin şimdi ağrım sızın yoksa demişti ama sabahtandır sertleşme oluyor böyle önceden çok hissetmezdim bugün sürekli böyle oldu anlamadım
Zeynephumeyra B_dur cocuk kendinin doguma hazirliyor benim erken dogum riskim var duzenli olarak 31.haftadaberi kasilmalarim var dogum ilaclarla durduruluyor sizinki cok normal hayirlisiyla gelsin bebisiniz❤️
Ayse254 B_dur sertleşme olduğu anda saati not edin sonra tekrarladığında yine not edin düzenli kasılmalar doğumu başlatabilir benimkiler çok düzensizdi bazen beş dk bazen iki saatte bir oluyordu
Ilkhayat B_dur dakikada kaç kez kasildigini takip et canım birde niyetinde sancı varmı belinde felan kız erkek ,?
Uzay1907 Merhaba ben de 20.haftamdayım özellikle akşam sırt üstü yattığımda kasığımda toplanıyor sanki bebek, ağrı da oluyor. Bu tarihlerde kasılma olmaz değil mi??
B_dur Uzay1907 bilemiyorum bnde olmamıştı ama doktorunuza sorabilirsiniz içinizin rahat etmesi için☺️