DerinMavii Sutumu sagip verdim yine içmedi itiyor mama olunca içiyor. Acaba sütümü sagsam biberona koysam sonrasında üstüne bir kaşık mama ve su ekleyip versem olur mu sizce yaaa sütüm kesilir diye korkuyorum
Tunurr DerinMavii sanırım çocuğunuz 4 veya 4 aylık bu dönemde meme reddi yaşanıyor maalesef sabırlı olmanız gerekiyor ne olursa olsun memenizi sürekli denemeyi ihmal etmeyin biraz yorucu yıpratıcı ama geçecek bende çok uğraştım hatta günlerce banyoda suyun altında bile emzirmeyi denedim o derece sağıp veriyordum içmiyordu memeyi kesinlikle almıyordu itiyordu ama yılmadım biberon vermeyi hemen bıraktım mamayı kaşıkla vermeye başladım sonra oğlumu memeye alıyordum tutunca yandan şırıngayla mama sıkıyordum az az o tadı alınca kuvvetle çekmeye başlıyordu sonra biraz daha sıkıyordum öyle öyle tekrar alıştı biberonu bu dönemde kesinlikle bırakın şırıngayı deneyin faydalı olacaktır ❤️
Tevhidehli1 DerinMavii inek sütü alerjisi olabilir birimde aynıydı. Aylarca şırıngayla besledim 7 ay kadar. Bi öğününü vermek iki saatimi alıyordu.
Guzellerbebek DerinMavii ayyy 15 gun emmedi biberona sagip verdim dk basi zorladim ac birakdim emsin diye karanlik odada dene goz gozu gormeyecek.sekilde ben oyle basarmistim ama 6 ayda tamamen birakdi.biberondan kaynakli sanirim cok zor Allah yardimcin olsun
Guzellerbebek DerinMavii asla biberon verme ordan fazla geldigi icin zorlanmiyor memedende gidim gidim geliyor ondan biberon istiyor bide ben hamile kaldim sutumu begenmiyordu
DerinMavii Tunurr evet dört buçuk aylık canım inşallah ya gece çok zor oluyor mama hazırlaması falan yıprattı beni
Elfs DerinMavii bir yerde okumuştum annenin yediği bir şey sütün tadını değiştirebiliyormuş veya vücuttaki bir değişiklik olabiliyormuş. Deodorant, şampuan, duş jeli,deterjan bunlarda bir değişiklik oldu mu?
Guzellerbebek DerinMavii evin icinde gezinerek emziriyordum bide etrafi tanima zamaniymis sanirim biri oyle diyordu emerken heryere bakiyordu ama canim cikiyordu tabi
Guzellerbebek Elfs yok cnm hic bisey olmadi bi sut akiyordu dk basi silmem gerekiyordu memeye yaklasinca oguruyordu sut kokusundan da olabilir cok sutum vardi