sema_altas55 Özür dileyerek söylüyorum büyük tuvaletimi yapamıyorum 2 gündür kabızlık var yardım edin ne işe yarar acaba ne yapmam gerekiyor 😔
Kbraa1221 sema_altas55 ben düzenli activia shot kullanıyorum kabızlığımı önlüyor. Ama şu an siz zeytinyağı için o direk çıkartıyor bide en son çare duphalac diye bir şurup var o çıkartıyor
Eminedmr sema_altas55 kayisi incir zeytinyağı bol su ama bunlarda ise yaramazsa dupalac her sabah ac karnına bi yemek kaşığı zeytin yağı ic gun icindede incir kayısı ye acayip ise yariyor bide posalı seyler ye
Mihrisah20200 sema_altas55 canım öyle olunca kayısı suyu iç hemen sokuyor gerçekten bende hep olan biriyim
Vicibici sema_altas55 zeytinyağında incir veya kuru kayısıyı 1 gece beklet ertesi gün tüket sonra üzerine sıcağa yakın su iç tamamdır🙏🏻
FHKK sema_altas55 Canım zeytinyağı iç ya da kuru kayısı varsa ye olmazsa suda haşlayıp blend yap o şeklde tüket bol sıvı al
Denizz_48 sema_altas55 Bende de aynı sorun vardı kefir iç ve konposto iyi geldi (kayısı+kuru incir +mürdüm erigi +elma+portakal bunların hepsini doğra suda kaynattim şeker koymadim şekerim ve enfeksiyon olduğu için)benim kabizlıga iyi geldi bol su iç
caganin_annesi sema_altas55 eczaneden probiyotik satın alabilirsin. Günlük kefir tüket her gün çıkarsın.
Snmckr sema_altas55 ben meyve tüketiyorum böyle bir durumda hemen ishal gibi yapıyor zaten elma ve ayva özellikle.geçmiş olsun inşAllah şifa bulursun🤲🏻
nmtock41 sema_altas55 kabak salatası hemen fayda ediyor 2 kabağı kavurup zeytinyağlı yoğurtlu yiyebilirsiniz sabahları aç karnına bir kaşık zeytinyağı olur fayda eder ..