zeynepboran_ Hiçbirşeyim yoktu 15 dakika önce belimin sol kısmına ağrı girdi hala devam ediyor Doğum belirtisi mi tecrübeli anneler ???
Nursezer37 zeynepboran_ merhaba akıntı benimde var doktoruma sormayı unuttum normal mi bugün 27 haftalık oldum az önce
Gulays Hastane cantan hazırdır kesin telaşlanma sakınce ev içinde minik turlar at birşey yeme sancın olursa siklasmasini bekle tabi hastane yakinsa sağlıcakla gelsin miniğin yalancı ağrı olabilir haftana girmişsin artık bolca yürü takip et bir sure
Gulays Nursezer37 akıntının rengi kokusu bunlar önemli canım şeffaf veya hafif beyaz renkli kokusuz normal ama diğer durumlarda enfeksiyon olabilir hamilelikte çok normal ama tabi Dr görmesi lazım idrar tahlili ister muhtemelen akıntı rengi kokusu sıklığı
Gulays Nursezer37 korkma kuzum altını kuru tut birşeycik olmaz o akıntı hamilelikte hormanlarin etkisi ve bebeğin baskisindan bendede oluyor ıslaklık hissettikce dön degistiriyorum😂😂
Gulays zeynepboran_ hayırlısıyla gelsin kizmi erkek mi bizlere de dua et asko dogurursan kabul olurmuş sağlıkla dogsunlar ins bizde görelim o haftaları ins
zeynepboran_ Gulays erkek canım inşallah rabbim herkese sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰