Burcusenkoc qzm2022 yani öyle derler ayva çekirdeği basıyolsr böyle orda oluşsun diye 😅 ben çok aşerdim 1 ay hergün ayva yedim bakalım olacak mı
erdem_agah qzm2022 ayva cok yedim ondan mi bilmiyorum oğlum da gamze var. Ama eşimde de var. Daha çok genetik olabilir.
DerinMavii qzm2022 ben yedim eşime bastırdım yanaklarıma sonra ağzımın kenarina sildim yanlışlıkla bebeğim doğunca bı baktım ağız etrafında gamzeleri var yanakta yok shdjjdd kendiniz yapın😅😅
Burcusenkoc mom1111 olur inşallah bende de var eşimde de var genetik de olabilir bakalım doğunca göreceğiz 😅
Deletedmom727271 genetik olduğunu düşünüyorum ama siz yine de deneyin tabi bir zararı yok sonuçta :) benim oğlumda da var ama eşimde bende halasında ve benim annemde de var kalabalık yani 😂
Mrv135 qzm2022 Evet öyleymiş bir de görümcem şey demişti sen ayva yerken birisi yanağına dokunursa aslında gamzeli olurmuş. Ben ne zaman ayva yesem yapıyor görümcem. Hatta ayva soyup getiriyor sırf onu yapmak için 😄iki yanağıma birden parmaklarıyla bastırıyor.
Shzdgn qzm2022 bir batıl inanç daha 😏 hiç alakası yok ayva vitamini açısından bebeğe yararlı bol bol tüketin. gamze meselesine gelince yüzde kas eksikliği nedeniyle ortaya çıkan bir durum sadece
3oglanannesi qzm2022 yemekten ziyade ayvalı elle yanağa dokunmak denedim ilkinde ondan mı oldu artık bilmem ama gerçekten oğlum gamzeli doğdu bunda da denedim ama hamileliğin ilk 40 gününde yapmak gerek 6 haftalık olana kadar yani
Nasip_kismet qzm2022 ayvayi ye yerken bide yaninda biri varsa gizli gizli yuzune yanaklarina sür ben oyle yaptim yanaginda gozlerinin yan taraflarinda aglarken yada gulerken cikiyolar 😇 ayva yiyen bebbek guzel olur demis Peygamberimiz..