Minmin yasemin0007 27+3 olduk oğlum kıpır kıpır ama göbüşten iş yapmak kısıtlandı hareket ederken zorlanıyorum bir de deli gibi sol kalça ağrısı var bel sırt ağrısı var rahat oturamıyorum 😂😂🤦🏼♀️
Hande1nur yasemin0007 benim ağrılarım olmaya başladı,bel karın Allah yardımcımız olsun valla zorlanıyorum,artık egilemiyorum bile neyse ki çoğu gitti azı kaldi
Smyye1B yasemin0007 Genel olarak çok hareketli bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı ebe tam buluyor elini koyuyor hop kaçıyor 😅 geceleri de uyutmuyor artık sanki karnımın içine kemikleri batıyor hareket ettikçe 😇
Cansuzana Benim bebişim kız maşallah bugün ful kıpır kıpır di ama şimdi biraz sakin sanırım uyumuş❤️😂
yasemin0007 Cansuzana bızımkı erkek gündüz uyuyor akşam yzerı başlıyor yatana kadar bızde gececı olucak heralde dıyoruz bebegınızın kılosu ne kadar acaba
Cansuzana yasemin0007 1 Nisan’da doktor kontrolüm var en son gittiğimde 22 haftalık ti kilosunu öğrenince burya yazarim Bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı kalp atışlarını dinledim..
yasemin0007 Minmin bel agrısı bendede çok yoğun canım sol kalça agrısı magnezyum eksıklıgı olabılır sade soda çok ıyı gelıyor doktorum günde ıkı tane ıcmemı soylemıstı bugünlerde anlıyorum kı daha zor günler bızlerı beklıyor
Minmin yasemin0007 gerçekten öyle son trimester zorluyormuş hep bakalım sağlıkla gelsinler de 🙏🏻 maden suyunu da içeyim bari teşekkür ederiim
yasemin0007 Hande1nur yarıyı gectık artık canım ınsallah tez geçer sağlıklı kucağımıza almayı nasıp eder Rabbım bel agrısı varda karın agrısı yaşamadım daha bebek hareketlerı bıraz endıselendırıyor benı bır gun edıyor bır gun etmıyor
Hande1nur yasemin0007 amin canım,korkma o bende de oluyor,bazen okdr hareketli ki ama bazen hissetmiyorum bile,doktoruma soyledim bu durumu,normal dedi uyuyordur dedi,hareketlerini say dedi,insallah sağlıkla alalım kucağımıza en önemlisi o
yasemin0007 Hande1nur bende soyledım benı bıraz korkutuyor doktorum hemen acıle gıt 23 haftadan berı her an acıldeyım