minikmucizemmmmmmm Kızlar İzmit’te detaylı ultrason iyi çeken bir doktor ve ücret bilgisi verebilir misiniz 🤗
hunilimom minikmucizemmmmmmm Gölcük’teyim 2 hafta sonra özel aktif Kocaeli de cektircem 525 TL Gölcük medar 750 TL ama radyoloji uzmanı
Geceler minikmucizemmmmmmm Umuttepe ye git bence bende medarda yaptırdm 560 lira verdm Umuttepe’de daha a verirsin en aZındm
hunilimom Geceler Umuttepe sadece riskli gebelere bakıyor Alikahya ücretsiz bakıyor medara indirim mi var sizin nasıl o fiyata yaptırdınız daha geçen hafta arkadaşım yaptırdı 750 TL
Geceler hunilimom @“hunilimom”#p2 hunilimom Abdülkadir’e gitmiştim zemin katta ,demekki zam yapmışlar ben şuan zaten 34 haftalığm bizde pişman olduk orda yaptrdığmıza sonradan ücret yüzünden .Artık herşeyi ticarete döktüler Allah sorsun hesabını yaZıkdır gunahtır ya .750 nedir.
Geceler hunilimom canm benm bende fetal ekoya girdim orda 245 lira verdim çıktım hatta keşke detaylıyada buraya gelseydım keşke dedm ama kısmet medyadaymış doktorum da orda diye yaptrdm..
Oezmavn12 Özel aktif Kocaeli hastanesinde yaptırdım Prof Eray Çalışkan a 750₺ . Herşeye tek tek baktı ben çok memnun ayrıldım.
Aysemelek4141 Kesinlikle Medicalpark kocaeli prof.dr.sebiha özdemir ozkan,üzerine tanımıyorum,700 tl ucreti,bebegin heryerini goremezse birhafta 10 güne randevu veriyor,ücret aldirmadan bakiyor