Gulguzelim Az once aldi eşim icinde 90 adet var 190 tl büyük artik hersey ates pahasi olmus doktorum önermişti ben bunu kullanıyorum sizler hangi folik asit kullaniyorsunuz fiyat bilgisi nedir alacakmolan arkadaslara yardimcinolmus oluruz🙂 https://resimyukle.io/r/ZajAkEI26S
Gulguzelim user124578 bende var değişik folik asitler ilaç yutamiyorum bu minnik ondan tercihte ediyorum 😀
trr4457 Gulguzelim bacım inofolic combi kullanıyorum sabah akşam içiyorum 128 TL içinde 20 tane var ve illaç 10 günde bitiyor bir ayda 30 gün var 128×3=384 TL eder Kocam bu illaca çalışıyor valla 🤦🏼♀️😅
Gamzecem Banada doktorum yazdı bende bu hafta alicam banada bunun 60 kapsulunu yazdı fiyatı nedir bilmiyorum
Aysekdrt Gamzecem bende folidoce kullanıyorum 2 gün önce 78 TL ye aldım. Eczacı folik asitlerin adet sayısının aynı olduğunu söylemişti bize 28 kapsül var.
Sibelalagoz0 Gulguzelim neden öyle bisey alıyorsunuz folik asitin hap şeklinde olanları var aynı işi görüyor 90 tl özel hastanedeki doktor önermişti 3 aydır kullaniyorum
Gulguzelim Sibelalagoz0 ilaç yutamıyorum 😂 bu mercimek kadar boğazımdan geçiyor diğer folik asitlerin hepsi duruyor evde