Alisee sabirsizanne1 Benim eşimde Memlûk Sultanı Baybars ’ı çok sever.Oglumuz olacak bizim de Baybars ismini bizde düşünüyoruz.🥰
Alisee sabirsizanne1 Ben de Oğlum olursa Muhammed ismini koymayı çok istemiştim.İki ismi beraber kullansak ağır olur mu acaba ?
Ikinciyeanne @Basak-88 cevrenin cok onemi olmasın her seye bir kulp buluyorlar selen bolluk bereket güzellik getiren demekmis anlami pozitif bi isim
Zeeynepp Snnrkrk maalesef ki bencilliğin bu noktası… küserler,darılırlar,ama yapacak bişey yok ben çocuğuma istemediğim ismi koyduğum da ooann bana olacak ömür boyu kahır
Buki35 Snnrkrk instagramdan dolandırılmış birisi olarak ben ordan alışveriş yapmaya tövbeliyim nakışlı pamuk özel hastane tercih ettim hepsiburadadan yaptırdım gayet de güzel fotoğraf yüklemeyi becersem hemen gönderirdim cok begenirsiniz valla…
Buki35 Snnrkrk metehan busene biz kadınlrın ortak noktası heralde bende çok istemiştim ama eşim istemedi aynı şekilde 😂
Snnrkrk Buki35 ben bu adamı nasıl ikna edebilirm 😂😂 isim çok hoşuma gidiyor inat etti kaan diyip duruyor
sabirsizanne1 Alisee Ne güzel tek isim mi kullanacaksınız yani ben yanına uygun kısa bi isim arıyorum ama Baybars başlı başına ağır ve zahmetli söyleniyor diye bulamıyorum 🥰
Alisee sabirsizanne1 Muhammed ismini de istiyorum.Esimin isteği de Baybars.En son iki ismi beraber kullanmaya karar verecez galiba .İki isimde ağır o beni düşündürüyor.,🤔