_BSE_ papatya56 oğlum var ismi Alaz 😊 şimdi kızım olacak bende kız ismi bulamadım içime sinen olmadı yani henüz 😅
Meht Devrim Ali güzel bence. Eğer benim bebeğim erkek olursa bu ismi koyacağım. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
papatya56 Meht Eşim her ismi begenmıyo o ömer yada burak istiyo benim kuzenlerimin ismi bende eymen istiyorum eşim istemiyo
papatya56 _BSE_ Kız isimleri çok güzel var canım benim kız olsaydı mihra yada sare koycaktım alaz da çok güzelmiş
Manolyagkmn _BSE_ bende kızım olsaydı ismini erva koymayı düşünüyordum anlamı çok güzel Susuz kişilere su veren güzel genç anlamındaymış Melisa erva istiyordum ama Göktuğ um olacak 🤗🥰
Nameless papatya56 inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz :) ben de ailede birinin adı olduğunda dikkat ediyorum 2.ye gerek yok :)
Snnrkrk papatya56 aynı durum bizdede var eşim kaan istiyor bende yekta istiyorum bu gidişle ikisi konulacak sizde öyle yapın iki tarafında gönlü olsun 😂 metehan istedim ama sevmediği birinin adıymış 🤦🏻♀️😂😂
taninmayananne papatya56 omer eymen koyun ikisi de cok guzel 🥰 tabii benim esim gibi iki isim sevmiyorsaniz yusuf koyabilirsiniz tek isim hem anlami guzel bende yusuf ismini cok begeniyorum ama esimin abisinin ismi
BebiskomMm papatya56 bende yusuf eymen olsun istiyorum ama eşim eymen ismini istemiyor ne alıp veremedikleri var bu isimle anlamadım 😂😂
beyazkalp Oğlum var bir tane Rüzgar Asâf koydum beki hoşunuza gider 🙂 Kızımın adı Esila Toprak 🌼 şuan üçüncüyü bekliyorum daha cinsiyeti belli değil erkek olursa poyraz kız olursa buse 🥰💚🥑
Bayancorek papatya56 Bende kız olsa yıllardır istediğim bir ismi koyacaktım ama erkek olunca dumur oldum. 🙈 Hep aynı isimler var, farklı bir şey olsun istiyorum ya.
papatya56 Bayancorek Kız ismi çok var erkek ismi içime sinen bi isim bulamadım isimli zıbın yapcam yapamadım
Elvanguzel Aypoy92 benimde oğlum olacak kayinbabamin ismi Yusuf ve Aras ismini de eşim çok seviyor yıllar önceden belliydi ismimiz🥰