Esraaaa_ ipek7 bana da doktor dün düşük olduğu için ferrozinc verdi doğuma kadar kullan dedi ilaç bulantı ağrı kabızlık yaparsa kullanmayı bırak damardan serumla veririz dedi ama öncelik hap kullanmayi dedi
Hilalhayrettin25 28 haftalık hamileyim kansizliktan dolayı kan ilacı serum halinde takviye yapıldı inşallah düzelir Rabbim şifa versin
kurabiyela Hilalhayrettin25 serum takviyesinde yan etki yaşadınız mı acaba benim ilk doz olacak gözümü çok korkuttular
DogaCanan Saara1401 portakalsekeri lena_moms EmosssNur @ipek7 Esraaaa_ Esraaaa_ kızlar benim de depolarım boş ve hgb 10.6 ydı çok düşük dedi doktorum. Devletin verdiği sadece feramat işe yaramadı. Takviye olarak sidefer kan ilacı toz olan verdi sabah feramat aç aldım. Akşam da tok karnına sidefer. Muhakkak deneyin doktorunuza yazdırın. değerlerim biraz da olsa arttı çok şükür 🙏🏻
Nuraykk ipek7 en ve kesin çözüm sabahları aç karnına pekmez ve gün için de bol su siyah kuru üzüm çekirdekli, allahin izni ile hic birseyin kalmaz.
Rabiaugur Bende son gittiğimde kanın çok düşük biraz daha düşerse damardan kan vermek zorunda klırız dedi kullandığım hapı günde ikiye çıkardı hergün pekmezde yiyorum ama genel olarak benim kanım hep düşüktür bakalım hapı arttırdım inş düzelir