Bukiiiiiiii Kizlar agzimda bir haftadır aft çıktı geçmedi hala ya ara ara açıyor ya geçermi veya ne zaman gecer 1 haftadir bekledim kendiliginden gecer diye ama.hala gecmedi yarin doktoruma soylesemmiki sizlerdede cikiyormj bu uzun surunce korkmaya basladim ya
Kbramsa Bukiiiiiiii bağışıklık düşüklüğünden kaynaklı olabilir belki ben evde karadut özü bulunduruyorum iyi geliyor
YeninesilAnne Bukiiiiiiii varsa eğer sarı kantaron yağı sürebilirsin canım. Çok faydası oluyo. Ya da sumak suyuyla gargara da etki gösteriyor. Geçmiş olsun 💜
elmaliiturtaa Bukiiiiiiii karadut özünü aft olan yere doğru çalkalayıp yutun bende tek işe yarayan şey ilaç bile fayda etmez🌸
nhduman Bukiiiiiiii sirke ile Gargara yapıp tükürün, bir kaç gün içerisinde toparlarsınız inşaAllah. Bende de çok olur ve her seferinde gargara yaparak toparlarım. Gün içerisinde 3-4 defa yapabilirsiniz ki ben kendim 6-7 defa yaparım :) şifa olsun inşaAllah ♥️
Bukiiiiiiii Kbramsa Vitaminde kullaniyorum aslinda kanıma da bakildi cok açıyor 1 hafta oldu kac gune gecer acaba
Doga_deniz Kbramsa Bukiiiiiiii Ben de karadut demek için gelmiştim. Acayip şifalı aftlar için aktarlarda oluyo sanırım
Bukiiiiiiii nhduman Oyle yapayım deneyim 7 gun oldu geçmeyince korkmaya basladim o zaman bebege zarari yok dimi canim cok teşekkür ederim ❤🤲
nhduman Bukiiiiiiii inan ki ben çok yaptım ve halen daha yaparım çünkü hamilelik sonrası daha fazla olmaya başladı. Yutmadığın sürece bir şey olmaz bence ki her şeye kullanıyoruz zaten sirkeyi :)
erdem_agah Bukiiiiiiii aft inatçı olur zaten benim sık çıkar . Ben kenacort kullanıyorum çok rahatsiz ederse. İki günde geçiriyor ama iste hamilelikte kullanılır mi arastirmak lazim.