Sabibo Hamilelikten öncede günde 1 yada en çok 2 kere burun spreyi kullanırdım. Hamilelikten sonra burun etim inanılmaz şişmeye ve nefes almamı engellemeye başladı. O kadar çok şişiyor ki nabzımı burnumda hiss ediyorum ve kulaklarıma basınç uyguluyor. 11 Haftalık hamileyim 6 saatte bir bebekler için olan sprey vardı doktor izniyle onu kullanırdım günde 4 kez en fazla. Grip oldum şuan 2-3 saatte bir artık spreye ihtiyaç duyuyorum. Korkuyorum artık, bağımlılık oldu ve etkisi azaldı çok kullandıkca galiba. Deniz sulu sprey asla etki etmiyor. Yaşayan ve çare bulan var mı?
CansuDRY Sabibo Dediğiniz gibi burun spreyleri bağımlılık yapıyor. Bu bir kısır döngü. Yaşamadım, serum fizyolojik derdim ama işe yaramıyor demişsiniz, onun dışında önerim de yok maalesef. Geçmiş olsun.🙏🏻
Deva22 Sabibo ben aylarca çektim ama sprey kullanmadım en sonunda çok fena grip oldum doktor otrivine yazdı çoğu doktor kullanımı önermiyor ama benimki kullanabilirsin dedi hastayken günde iki ya da üç kez sıkıyordum ama şimdi sadece geceleri yatarken sıkıyorum rahat ettim valla
portakalcicegii Sabibo buhar makinesi almanızı öneririm. Geceleri asla uyuyamıyorum burnum bildiğiniz şişiyor gibiydi. Makineyi kullanmaya başladığımdan beri cok rahatım. Özellikle yatarken açıyorum asla tıkanma yaşamıyorum. Öncesi felaketti
Gulsah1616 Sabibo ben bir yıl boyunca senin gibiydim. En son farklı bir KBB doktoruna gittim. Bana bir hap ve bir sprey verdi. Önceki spreyimi kesinlikle kullanmamamı söyledi çünkü bağımlılık yapıyormuş. Verdiği ilaçları sadece bir hafta kullandım ve kurtuldum 😊
Nissaam Deva22 banada cocuk icin olani yazdı gunde bir defa dedi ama aşırı grip oldum bende 2 3 kez kullandim 1 hafta boyunca simdi geceden geceye
CansuDRY Sabibo İnşallah. Annem sizinle aynı durumda. Ondan biliyorum ben de. Tamamen kurtulursunuz inşallah.🙏🏻
Arzu24 Arzu24 Sabibo benimde Burun etim şişti bı tarafı ama daha önce yoktu 3 haftadır şiş hamileliktn sonra iner zaten
2kedi2bebek Sabibo eşimin allerjisi var kortizonlu spreyler artık fayda etmiyor şöyle bir çözüm buldum china oel diye bir yağ var alman markası aslında ozel bir nane çeşidi, trendyolda vs var, kaynamış 1 bardak suya 2-3 damla kokla beynine kadar açıyor hatta benim hamilelikten burnum tıkandığı için yatak odama koyuyorum o bardağı gece rahat ediyorum.
hukukcuanne_06 Sinüs rinse kit diye bir şey var onu kullanmaya başladım ben bi tık açıyor tıkanıklığımı alerjik rinit var bende, normalde ilaç içerim geçer ama hamilelikte olmuyo tabi, dün aile hekimi o kiti al kullan dedi 60 lira gibi bi şey deneyin isterseniz
Deletedmom7373700 Sabibo eşimde böyleydi. Burun spreyli çok kullanıyordu. Doktora gittik. Doktoru kızdı. Bu bağımlılık yapar bir süre sonra sürekli kullanmak isteyeceksin o kadar fazla kullanılır mı diye. Zararlıymış belirli bir seviyeden sonrası. Zaten doktorlar yazdığı zamanda belirli bir süre kullanıp sonrasını tavsiye etmiyor. Eşim ameliyat oldu. Et vardı burnunda o alındı. O şekilde kurtuldu. Diğer türlü odaya sürekli buhar makinası falan koyuyordum ben nemli tutsun diye
Deletedmom7373700 Sabibo evet. Eşimin çok büyümüş maalesef ve tıkamıştı burnu. Nefes almasını zorlaştırıyordu sürekli horluyordu. Uyurken de arada bir nefesi kesilip irkiliyordu. Doktor Zararlı olduğunu söyledi. Bizde hemen ameliyat ettirdik.