Me_Lek Selam kizlar yemek yedikten sonra yada herhangi birsey yedikten sonra bi yarim saat sonra okadar midem yaniyor eksiyorki anlatamam, ayni durumda olup cözüm bulan arkadaslar varmi acaba aramizda ? :(
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Me_Lek ben de mide yanmasindan muzdaripim. Bazi geceler hic uyuyamiyordum hatta mide yanmasi yuzunden. Ne denediysem olmadi. En sonunda rennie duo surup yazdi doktorum. Onu icince geciyor tavsiye ederim.
Haticemustafa Me_Lek hic bir caresi yok canm mevbur oluyor ben sodada iciyoru birde elma iyi geliyor yanmaya 1 tane elma yiyorum hafifetiyor aa tamamen geçirecek bir caresi yok doktora da sormustm yacak bisey yok olucak o dedi
Aybukealtintas Me_Lek İlaçta içtim, diğer alternatifleri de denedim, beni tek rahatlatan kusmak oldu, kustugum zaman butun yanmam gidiyor
bejanne00 Soda içiyorum mineral içeriyor en azından. İlaç kullanma taraftarı degilim açıkcası.. 2 haftam var nasipse zaten biraz daha çekerim napalim
Loyam Sürekli maden suyu içiyorum gaviskon şurup da kullanıyorum bunlar kurtarıcım yoksa çekilecek gibi değil 🤦
Kanarya Me_Lek bende aynı durumdaydım doktorum geçen gafta gaviscon yazdı sadece mide yanması oldugu zaman kullandım 2-3gün. Şuan çok şükür iyiyim kullanmıyorum bile, dewam ederse yanmalarım kullanıcam yine.